Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o malou nápovědu k dnešní filmové hádance. A moc super hádanky, povedly se moc!
Prosim o pomoc s filmem..dekuji
EDIT: dekuji moc za vanocni nakopnuti...mam to
Nakopne mě někdo s filmem prosím?
Mohla bych poprosit o velmi malé filmové nakopnutí, děkuji
Ahoj, poprosila bych o nápovědu k seriálům 19, 21 a 22. A k filmům 8,21 a 24.
Děkuji moc.
Serialy už mám. Ještě filmy byl by někdo ochotný mi poradit?
Někdo prosim nějakou radu k filmu?
Mám vyřešeno vše, ale tohle mi chybí:(
Tak jo, polknu hrdost, utěšuju se tím, že seriály šly letos bez nápovědy... Kopnul by mě někdo s poslední filmovou, ať se mi zazelená i poslední políčko? :) Myslela jsem, že to mám, ale zjevně nemám :D A už není čas luštit :(
EDIT: Díky nápovědě mám, šla jsem na to dobře, ale bohužel mě klasicky zazdila první část názvu :D Aspoň jsem byla fakt blízko.
kaccci napsal(a):
Ahoj. Přeji všem krásný sváteční den! Chtěla bych nějakou dobrou duši poprosit o velkou nápovědu k 15. Fakt už nevím jak to pojmenovat a ráda bych měla "otevřený" celý kalendář :)
Tvůrcům děkuju za úžasnou práci jak tady tak i na kfilmu. Je opravdu obdivuhodný, že i po tolika hádankách stále dokážete vymyslet další :)
Prosím opravdu nikdo nemá nápovědu k 15?
Edit: už mám :)
Moc prosím o nakopnutí k dnešnímu filmu.
Edit: Děkuji.
Ach jo, tak taky musím poprosit o nakopnutí k dnešní filmové, asi už v tom hledám větší složitosti, než tam jsou, ale nevědět den už mi pije krev :D