Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
letos jsem byl naprosto marný a jen ze zvědavosti, poradil by mi někdo s čísly 2, 6, 11, 12, 15, 16, 20 a 22? děkuj
Ahoj lidi,
Letos marnost nad marnost. Poradíte někdo už takhle po Vánocích?
3,11,12,14,15,16,18,19,20,21,22.
Jsem zoufalá
Edit:děkuji za pomoc: mayas, Nira, Hanichka
Sice trošku opožděně, ale přece bych chtěl moc poděkovat tvůrcům za senzační adventní kalendář, který se letos opět moc povedl. Některé hádanky byly celkem jednoduché, ale několik jich pěkně potrápilo a u jedné jsem musel poprosit i o nápovědu (mizerný havran :-/ ). Moc jsem si luštění užil a doufám, že příští rok se opět dočkáme stejně parádního adventního kalendáře.
Autorům kalendáře ještě jednou díky, díky, díky..... a všem krásný zbytek vánočních svátků a povedený vstup do nového roku.
Poradil by mi prosím niekto k filmovým hádankám 4, 8, 10, 21 a 24? Vopred ďakujem :)
Ahoj všem, poradí mi někdo poslední film? Od 24. si s tím lámu hlavu a nic :( Jinak na oplátku mohu poradit zbytek, pište SZ :-) Děkuji
Ďakujem za skvelé hádanky a spríjemnenie adventného obdobia! :) Nestihla som napísať na Vianoce, tak píšem teraz a dúfam, že ste mali krásne Vianoce a prajem Vám ešte krajší nový rok 2019! :)
Konečně mám i poslední film. Trvalo mi to "jenom" 3 dny, ale mám, ufff :-))
Kdyby chtěl někdo pomoct, pište SZ. Jinak se loučím a zase za rok, ahoj všem!!!
Ahoj, mohl by mi někdo, prosím, poradit seriálové okénko 22.? Zkoušela jsem vše možné a nic, letos mi to prostě nevyšlo...
Děkuji.
Můžu poprosit o nápovědu k některé z těchto filmových hádanek?: 8., 17., 21., 24. :)