Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohla by som poprosit radu k dnesnej hadanke? Som uz uplne mimo, skusam vselico a nic mi nevychadza
EDIT: Dakujem vsetkym, ktori ma naviedli na spravnu odpoved:)
Já se trápím celý den, přijde dcera a napodruhé to uhádla, je moc šikovná, filmovou jsem měla hned:)
Mohu také poprosit o nápovědu k dnešní seriálové hádance? Díky moc!
Jen si napíšu o nápovědu, tak mě to, po celém dni přemýšlení, trkne...
Mohu prosím poprosit o nápovědu k filmové hádance, opravdu už nevím, co by to mohlo být :-(
Edit. Tak už mám, děkuju
zatím to jde v pohodě... tak buď se v tom po těch letech zlepšuju nebo jsou to zatím rozehřívací a ty špeky teprv přijdou :DD
Je mi lehce stydno, že hned třetí den škemrám o nápovědu, ale dneska jsem bez nápadu, co by to tak mohlo být. A to u obou hádanek...
tak druhá mi po několika pokusech naskočila, třetí byla během chvilky, ale s tou první si pořád lámu hlavu. Mohl by mě někdo lehce koupnout na tu první? Díky :)
EDIT: seriál už mám, díky za nápovědu
Už opravdu nevím zkusila jsem vše, poradil by mi někdo s dnešními hádankami? Díky moc!
EDIT: už to mám, díky :)
Můžu poprosit o lehkeé nakopnutí/nápovědy k 1. a 3. hádance? Prosím, prosím. :-)
Seriálová byla hned, ale s filmovou se opět trápím. prosím o malé nakopnutí, tím správným směrem. Děkuji.