Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Taky jsem si všiml. Ale až z analýzy špatných odpovědí. Kdo by to byl býval řekl, že toho existuje tolik. Potom projdu a možná odečtu nějaké špatné pokusy.
Moment, ono se jede i na množství pokusů? Ups :D Já to v noci ze zoufalství vzal kamikaze stylem. Některé i dvakrát, třikrát. Nebyl jsem si jistý, jestli jsem to nenapsal špatně :D
Dával Jsem Blue Planet 2, Planet Earth 2, Westword druhou řadu, dalších
X druhů planet atd
Aby bylo jasno, nestežuju si. Jen jsem natvrdlý a už to nebudu hádat po půlnoci :D
Ahoj, takže včerejšek a dnešek fakt konec :D čím je člověk starší, tím je to horší :D
Mohla bych poprosit o nápovědu ke včerejší a dnešní hádance prosím? :)
Ahoj, mohla bych poprosit o nakopnutí k dnešnímu i včerejšímu seriálu? Mám pocit, že už jsem vyzkoušela vše, ale prostě stále nic. Moc děkuji
Děkuji moc za nápovědu. Mám hotovo
Ze zoufalství už jedu pokus omyl (je mi už jedno, kolik pokusů vyplácám), i když si to říkám nahlas - co vidím - není mi to nic platné :´-(
Help... prosím :-(
Edit: Děkuji moc za nápovědu Radek4044 Už si můžu oddychnout :-)
ahojte, moc prosím o nápovedu aj ja, už vážne neviem čo tam vyskúšať. Ďakujem moc
Mohu poprosit o náápovědu k prní a 3 okénku? už nevím kudy kam:D
Mohu poprosit nějakou hodnou duši o nápovědu? Od rána se na to s přestávkami snažím přijít a pořád mě neosvítilo. Děkuju :)
Dneska budu potřebovat kopanec - moc prosím a děkuji :)
Edit - kristova noho - to je dobrý! :D
Tak s dnešní hádankou jsem úplně v koncích :( už jsem vyzkoušela všechno, co mě napadlo. Najde se prosím nějaká hodná duše, co by mi poradila :) děkuju
Děkuji už mám vyřešeno :)