Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohl by mě prosím někdo nakopnout k druhé hádance? Stále se v tom šťourám a nic... Děkuji moc, už to mám!
Dneska jsem začla luštit .... Kde jsou ty filmy??? Nemůžu je najít, vidím jen okýnka se seriály:-)))
to Fazulina: wwww.kfilmu.net
já jsem z letošního adventu nějak bl*á, asi za to může japonština a její znaky, mohl by mě někdo nakopnout u všech seriálových okýnek a u dnešního okýnka filmového, moc by mi to bodlo :D
děkuji předem ;)
PS: díky za nápovědy, nějak to dám dohromady určitě, ty dvě země nevím, ale snad na to přiju ;)
hneď ako som otvoril okienko mi prišiel na myseľ jeden seriál ale mal som pocit že to asi nebude ono, až po pol hodine trápenia som to skúsil dať a ono to sedelo :D
Leito311 napsal(a):
to Fazulina: wwww.kfilmu.net
Díky!!!
Byla by tu nějaká dobrá duše, která by mě lehce nasměřovala na dnešní filmovou...
Edit: už mám, díky moc, já byl celou dobu co na to koukám na návštěvě u lékaře:-D
Mohl by mi prosím někdo pomici s drouhou hádankou? Pořád na to nemohu přijít :(
Mohl by mě prosím někdo poradit u 2. seriálové a 3. filmové hádanky? Jsem v koncích... :( Díky moc..
Poprosím malú nápovedu k dnešnému filmu, vďaka