Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
naovedu poprosim dnesny akosi nejde
Dnešní hádanky byly pěkně udělané :) U seriálový mi trvalo, než jsem přišla na správný spojení :)
Konečne to mám, aj keď nechápem, ako to môže byť tento seriál... Stále mi chýba dnešný a včerajší film, tam sa ešte zapotím.
Toldist napsal(a):
Měl bych film hotový, kdybych si nemyslel, že to nebudou znova recyklovat, proč já blbec jsem to nedal, myslel jsem si to celou dobu, pobavilo, díky za radu :D
Je jinej film. :-)
tak seriálovou mám, ale vůbec netuším proč je to tento seriál :/ mám asi podezření, ale mohl by mi to prosím někdo vysvětlit??? Páč já opravdu netuším, proč to tak je a to ten seriál přímo žeru :/
a filmovou jsem uhádla prakticky hned, ta byla v pohodě ;) :)
Edit: uz mi doslo proc ten obrazek... ale chvilku mi to trvalo, pac TO nedodrzujeme :(
No neviem... Ja by som tam rozhodne dala iný mesiac...
Dneska dobrý, docela mi pomohla hláška zkus to definovat lépe tak si říkám už jsi vyzkoušela snad všechny seriály s podobným názvem tak který ještě ne? :D jen mi chvíli trvalo najít ten správný. Tak se těším na zítra;-)