Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dneska dobré, vyřešeno rychle, jen mi hned nedocvaklo, jak je to přesně myšleno :D
A u filmové mi to taky chvilku nedošlo, co tam vlastně je :D
Prosím o pomoc s dnešnou, včerajšou aj predvčerajšou seriálovou hádankou. Tento rok si asi sedím na kábli. Pozerám na to a neštartuje. Teda pri tých dvoch svetoch sa trocha zaiskrilo, pochválili ma, ale aj tak zle.
Prosím prosím o nakopnutí k dnešní hádance. Včera jsem až moc přemýšlel a nepřišel na to, dnes ne a hned mi to došlo :D. Ale na dnešní nemůžu přijít :) děkuji
Dnešní teda nic moc. Nejen, že to není "popiš, co vidíš", ale nelze to uhodnout, pokud seriál neznáte. Musela jsem hodně hledat než jsem našla ten správný seriál. A to ještě musíte znát název v češtině, jelikož ten anglický nedává smysl vůbec... achjo. Filmová dnes ale super a pobavila :)
Ahoj, pomůže mi dnes někdo s oběma hadankami? Nemám tušení co by to mohlo byt
Dnešní seriálová hned, ačkoliv seriál neznám (stačilo zadat klíčová slova do googlu). Na filmovou pořád zírám a kombinuji, a zatím nic... asi to chce pauzičku :-)
Taky bych prosila pomoc k oběma dnešním hádankám :)
Tak dnes zas poprosím o nakopnutí, prý stačí použít google, ale asi špatně hledám neboť vůbec nevím co hledat proto prosím napovězte :) celý den by nestál za nic
uz vyriesene / poprosim o drobne nakopnutie k dnesnej serialovej. vsetky napady som vycerpal. vopred vdaka
Vxxx napsal(a):
Dnešní teda nic moc. Nejen, že to není "popiš, co vidíš", ale nelze to uhodnout, pokud seriál neznáte. Musela jsem hodně hledat než jsem našla ten správný seriál. A to ještě musíte znát název v češtině, jelikož ten anglický nedává smysl vůbec... achjo. Filmová dnes ale super a pobavila :)
No od toho jsou to hádanky, ne? Taky jsem se potrápila, seriál neznám, ale nakonec jsem to taky dala. Holt nemůže být každý den "zadarmo"...