Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Moc me rozesmala dnesni hlaska v ruzovem :-). Vtipne opatreni .....
Vxxx napsal(a):
Dnešní teda nic moc. Nejen, že to není "popiš, co vidíš", ale nelze to uhodnout, pokud seriál neznáte. Musela jsem hodně hledat než jsem našla ten správný seriál. A to ještě musíte znát název v češtině, jelikož ten anglický nedává smysl vůbec... achjo. Filmová dnes ale super a pobavila :)
Nesouhlasím. Myšlenkově mě to sice trochu potrápilo, ale právě naopak díky hledání jsem to našla na první dobrou. To jsem se o dost víc trápila včera s tou zeměkoulí, u které mi to tam pořád nijak neštymovalo a ne a ne vyhledat něco smysluplného. A smysl to taky dává dobrý, protože všici víme, o co tam jde. Možná by mohli mít nevýhodu slováci, protože ti nevím, jak to mají spojené.
A co týče názvu, tak od toho je to větší zábava (čti složitější), když nevíš, ve kterém je to jazyce. Když je něco anglicky, tak ti to taky v češtině ve většině případů nedává smysl.
Tak dnešní seriálovou hádanku konečně mám... :) Ale včerejší a dnešní filmová mi vůbec nic neříká :(
nuz musim priznat ze v dnesnej serialovej sa logika stratila.
Tak dneska si nevím rady ani se seriálovou a ani s filmovou :( tak prosím o nakopnutí :)
No tak ta dnešní mi dala zabrat.
Konečně dnes úspěch, ale předešlé 2 dny v seriálu utrpení. Kouknu 2. a říkám pohoda, dyť je to jasný a ups, obrázek jasně ukazuje na seriál, který i znám a stejně to není. 3. mi taky tipy nevyšly, takže dobří lidé... prosím o nápovědu (nechci odpověď), jen trochu nakopnout. Děkuji
Marťa napsal(a):
Nesouhlasím. Myšlenkově mě to sice trochu potrápilo, ale právě naopak díky hledání jsem to našla na první dobrou. To jsem se o dost víc trápila včera s tou zeměkoulí, u které mi to tam pořád nijak neštymovalo a ne a ne vyhledat něco smysluplného. A smysl to taky dává dobrý, protože všici víme, o co tam jde. Možná by mohli mít nevýhodu slováci, protože ti nevím, jak to mají spojené.
A co týče názvu, tak od toho je to větší zábava (čti složitější), když nevíš, ve kterém je to jazyce. Když je něco anglicky, tak ti to taky v češtině ve většině případů nedává smysl.
U nás sa to samozrejme preložilo úplne ináč a s tým, ako je hádanhka spravená to po slovensky zmysel nedáva. Anyway, musím sa priznať, že napriek tomu, že je to jeden z mojich obľúbených seriál a český názov poznám, tak som musela sockovať o nápovedu. Taká hanba :D
Tak dnes to bol zaujímavé. Ujo Google a Teta Wikipedia ma zachránili, lebo bez nich by som to nedala. Ale ten pocit, keď sa to podarí je na nezaplatenie.
Tak hned mě napadlo, co to může být, ale hláška "zkus lépe definovat" mě vykolejila a zahodil jsem pár pokusů. Dávám pauzu, ať tu nestřílím od oka a nekazím si už tak špatné statistiky.