Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No teda musím říct, že filmové jsou letos uplně easy. Ani jednou jsem se nezarazila, za to ty seriálové :D Už po druhé "zkus to jinak" :D Ale teda pobavila jsem se. Mám zatím vše bez nápověd :D
no fujky, dobre zákerné, ale pekné :) keby sa tu niekto nezmieni, že či to náhodou my Slováci nemáme inak tak to asi nedám :) ale mám to jupí
Vůbec nevím jak se mělo na ten dnešní přijít, ale přišla jsem na to vcelku hned. Avšak spojitost mi stále uniká :D
Dneska to chvilku trvalo, ale je to tam.
tak já to nedám, napoví mi někdo k seriálu i filmu? Hláška, že jsem blízko, ale mám zkusit lépe definovat, mi vůbec nepomohla:-))). Díky
Uf, teda dneska to bylo zákeřné :)
Hádám, že po fialovém proužku jsem se k tomu nějak náhodou dostala, ale musím teda říct, že letos si sedím na vedení. Hodně pomohla tahle diskuze, kde jsem hledala menší nápovědy. Takže všem, kteří ty drobné nápovědy hodili do fóra díky.
Tak nakonec jsem na film přišla, ale pořád mi uniká ten seriál, napoví někdo? Díky
Díky moc, už to mám.
Ježiši,můj letošní nej nej seriál a mě to nedocvaklo hned....omluvte mě na chvilku...jdu mlátit hlavou o stůl.
Tak už mám i seriál...dalo to zabrat. Člověku to dojde až když zjistí český název a zná kulturní tradice.