Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak změna, na dnešní jsem nějakým způsobem přišla, ale pořád nevím 2 a 3, filmovou 3. Poradí někdo?
Můžete mě prosím někdo popostrčit u filmové hádanky? Ty filmy, které jsem si myslela, že to budou, to nejsou...
EDIT - tak už po nakopnutí mám, inu, tohle by mě nenapadlo. Hezký večer
Mohl by mi někdo poslat nápovědu pro film na 3. den? Vše ostatní už mám bez nápověd, ale na ten film už koukám druhý den a nic.
Děkuji, už mám hotovo.
Prosím o malé nakopnutí :)
Kdybych zrovna nedávno nekoukala na seriál, tak nevím, jestli by mě vůbec dnešní hádanka napadla
Nighters napsal(a):
Když někdo napíše že je to jeho oblíbený seriál, to je jako kdyby napsal odpověď:D
Nebo už tu řádil cenzor.
No WTF jako? Dnešní seriál má už i český název O_O? Odkdy proboha?
dnes jsem v koncích nemohl by mi někdo prosím poradit? děkuji mockrát :-)
EDIT: už to mám děkuji za popostrčení
Teda, v poledne jsem prosil o nápovědu a nikdo se nechytl? Tak ještě jednou, prosím o malou nápovědu (neposílat odpověď) k seriálovým hádankám z 2. a 3.12.
Děkuji
Tak letos mi to fakt nemyslí, už jsem si říkala, že toho 3. dám v pohodě, že je to jasný :D. Můžete mě prosím někdo popstrčit s 3. a 4.? Nejvíc mi dělá problém jestli je to zahraniční/český seriál a originální/český název. Chjochjo