Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

KeyCe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
5. 12. 2018 / 00:23:53 (před 5 roky)
off

jako bylo to lehké..jen mi chvíli trvalo popsat co vidím, ale tak na první pokus aspoň :)

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 12. 2018 / 00:26:06 (před 5 roky)
off
Marťa napsal(a):

Jako první co mě teda napadlo je "z ráje do pekla" :D ale jinak teda moje mozkové buňky asi pro dnešek už si vzaly dovolenou, protože mě absolutně nedochází co by to mohlo být a přitom tam někde nějaký červíček hlodá :D Snad budu dopoledne moudřejší :D

Tvle to co hulíš chci taky :D

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
5. 12. 2018 / 00:26:56 (před 5 roky)
off
Aussie napsal(a):

Mňa teda vôbec neosvietilo...všetci tu píšete ľahké a ja na to čumím ako teľa na nové vráta.

ale ono to je vazne uplne trivialne, netreba za tam hladat nic zlozite a zrejme staci napisat prvu vec co napadne pri pohlade na ten obrazok :D

The Order 1908
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
5. 12. 2018 / 00:29:27 (před 5 roky)
on

Ja nechcem tie české názvy, sakra. Akože mám to, ale bol to boj.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
5. 12. 2018 / 00:29:39 (před 5 roky)
off
Toldist napsal(a):

Tvle to co hulíš chci taky :D

domácí výroba, sorry jako :D

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Toldist
5. 12. 2018 / 00:31:56 (před 5 roky)
off
Marťa napsal(a):

domácí výroba, sorry jako :D

Škoda, tak se příště poděl, si mě fakt rozsekala :D

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
5. 12. 2018 / 00:33:33 (před 5 roky)
off

Jenom poznámka na okraj. Jak normálně nemůžu usnout z přemýšlení o hádankách, tak dnes to bude díky tomu creepy banneru na kfilmu "Ve spárech ďábla". Protože jestli mi něco nahání hrůzu víc, než děti v hororech, tak je to usměvavá zombie :D

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
5. 12. 2018 / 00:36:28 (před 5 roky)
on
CrazyGeek napsal(a):

Jenom poznámka na okraj. Jak normálně nemůžu usnout z přemýšlení o hádankách, tak dnes to bude díky tomu creepy banneru na kfilmu "Ve spárech ďábla". Protože jestli mi něco nahání hrůzu víc, než děti v hororech, tak je to usměvavá zombie :D

Tak som si naschvál pozrela banner a eeeeew, je to hnus.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Toldist
5. 12. 2018 / 00:37:00 (před 5 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Si začínám myslet, že ten banner viděla i ta osoba, které napadlo jako první z ráje do pekla :D :D :D Pořád nad tím přemýšlím, jak by ji to mohlo u toho seriálu napadnout :D

darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
5. 12. 2018 / 00:45:16 (před 5 roky)
off
yuriy napsal(a):

asi este nikdy nebolo lahsie :D oproti vcerajsiemu gugleniu wtf bratia robia na konci aprila, prijemna oddychovka

Že? Im ani nedochádza, že pre nás, už vlastne cudzincov, je to oveľa ťažšie.
A to je čeština pre mňa ako druhý rodný jazyk. Holt, ale niektoré chytáky, alebo miestne zvyklosti ani ja nepoznám.

A vôbec! My vtedy staviame máje a oni likvidujú nás, trošku drzejšie a odvážnejšie ženy. Fňuk. :)

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.