Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
jako bylo to lehké..jen mi chvíli trvalo popsat co vidím, ale tak na první pokus aspoň :)
Marťa napsal(a):
Jako první co mě teda napadlo je "z ráje do pekla" :D ale jinak teda moje mozkové buňky asi pro dnešek už si vzaly dovolenou, protože mě absolutně nedochází co by to mohlo být a přitom tam někde nějaký červíček hlodá :D Snad budu dopoledne moudřejší :D
Tvle to co hulíš chci taky :D
Aussie napsal(a):
Mňa teda vôbec neosvietilo...všetci tu píšete ľahké a ja na to čumím ako teľa na nové vráta.
ale ono to je vazne uplne trivialne, netreba za tam hladat nic zlozite a zrejme staci napisat prvu vec co napadne pri pohlade na ten obrazok :D
Ja nechcem tie české názvy, sakra. Akože mám to, ale bol to boj.
Toldist napsal(a):
Tvle to co hulíš chci taky :D
domácí výroba, sorry jako :D
Marťa napsal(a):
domácí výroba, sorry jako :D
Škoda, tak se příště poděl, si mě fakt rozsekala :D
Jenom poznámka na okraj. Jak normálně nemůžu usnout z přemýšlení o hádankách, tak dnes to bude díky tomu creepy banneru na kfilmu "Ve spárech ďábla". Protože jestli mi něco nahání hrůzu víc, než děti v hororech, tak je to usměvavá zombie :D
CrazyGeek napsal(a):
Jenom poznámka na okraj. Jak normálně nemůžu usnout z přemýšlení o hádankách, tak dnes to bude díky tomu creepy banneru na kfilmu "Ve spárech ďábla". Protože jestli mi něco nahání hrůzu víc, než děti v hororech, tak je to usměvavá zombie :D
Tak som si naschvál pozrela banner a eeeeew, je to hnus.
CrazyGeek napsal(a):
Si začínám myslet, že ten banner viděla i ta osoba, které napadlo jako první z ráje do pekla :D :D :D Pořád nad tím přemýšlím, jak by ji to mohlo u toho seriálu napadnout :D
yuriy napsal(a):
asi este nikdy nebolo lahsie :D oproti vcerajsiemu gugleniu wtf bratia robia na konci aprila, prijemna oddychovka
Že? Im ani nedochádza, že pre nás, už vlastne cudzincov, je to oveľa ťažšie.
A to je čeština pre mňa ako druhý rodný jazyk. Holt, ale niektoré chytáky, alebo miestne zvyklosti ani ja nepoznám.
A vôbec! My vtedy staviame máje a oni likvidujú nás, trošku drzejšie a odvážnejšie ženy. Fňuk. :)