Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
darebnica napsal(a):
Že? Im ani nedochádza, že pre nás, už vlastne cudzincov, je to oveľa ťažšie.
A to je čeština pre mňa ako druhý rodný jazyk. Holt, ale niektoré chytáky, alebo miestne zvyklosti ani ja nepoznám.
A vôbec! My vtedy staviame máje a oni likvidujú nás, trošku drzejšie a odvážnejšie ženy. Fňuk. :)
Slovensky se to řekne stejně
Toldist napsal(a):
Slovensky se to řekne stejně
Nemala som na mysli konkrétne dnešnú hádanku.
A nabudúce, ak sa mi chceš len vysmievať v pošte, tak sa neunúvaj ma ani obťažovať!
darebnica napsal(a):
Nemala som na mysli konkrétne dnešnú hádanku.
A nabudúce, ak sa mi chceš len vysmievať v pošte, tak sa neunúvaj ma ani obťažovať!
Vysmívání je v pravidlech povoleno, blok ti řeší všechno :P
Jako vždy to byla ta první možnost, co mě napadla. Ale půl hodiny jsem tu vymýšlela totální hovadiny, protože jsem nevěřila, že by to vážně mohlo být tak primitivní. xD
Ach jo, Katy ... xD
zdravím tak já jsem nějak mimo, může mi někdo pomoct prosím
Dobře pořád začínám přemýšlet kdy přijdou ty těžké hádanky, dneska to bylo až směšně jednoduché oboje :-D :-D
darebnica napsal(a):
A vôbec! My vtedy staviame máje a oni likvidujú nás, trošku drzejšie a odvážnejšie ženy. Fňuk. :)
My stavíme máj až 1.5. :-P Taky jsem tápala, ten seriál s fialovou hláškou jsem věděla hned, nemohla jsem uvěřit, že to není on...
Dneska fakt na první dobrou, mužů v klidu pracovat.
Ani sem netusila ze takový serial existuje :D