Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska luxusní. :) Stačilo se dobře zamyslet a mám na první dobrou.
Takový hádanky, jako dnešní bych brala každý den :D
Prosím radu k seriálu včera a dnes.
Please, pls help me. Dnes mimo. Česky umím, ale dáko sa mi nedarí rozmýšľať o seriáloch v CZ, ale ani v SK by to asi nešlo.
Tak aby som nevyšla z cviku, tak ani dnes mi nezapaľuje. Niekto, kto by ma nasmeroval nejakou nápovedou pre menej chápavých? Prosím.
Moje mozkové závity nespolupracují, filmová hned. Asi je to lehké, ale pro mě momentálně není. Prosím o nakopnutí. Děkuji
Tak po pár pokusech, kde jsem kombinovala Zone všelijak, jsem si dala pauzu, zašla si na tumblr a vrátila se po pár minutách zpátky a bum, hned mi to došlo.:D
Dobře vymyšlená hádanka...:D
Po dnešní kombinatorice s písmenem Z si stačilo odpovědět na jednoduchou otázku: Co to vlastně na tom obrázku je? A pak už to bylo hned :-)
Ono je to dnes ľahké, len sa treba naozaj dobre zamysleť..zamýšľala som dlho a zrazu mi to doplo že jááj veď jasné :D
Dneska už jsem vymyslela takový kombinace a ono nic.
Takže kdyby mi někdo poradil budu ráda :)
Děkuju za nápovědy :) je to fakt hodně jednoduchý, jen se nad tím musí pořádně zamyslet.