Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
poradí mi někdo prosím s dnešní hádankou? nechytám se :D
Mohu poprosit o napovedu k dnesku?
Vůbec nevím včerejšek a ani dnešek. Poradí někdo?
Dneska asi za pět vteřin.
Fakt jsem si myslel, že ten dnešek budou mít všichni, ale dosti jsem se spletl, jak to nemůže někdo nevědět? Je to horši, než jsem si myslel :D
Toldist napsal(a):
Fakt jsem si myslel, že ten dnešek budou mít všichni, ale dosti jsem se spletl, jak to nemůže někdo nevědět? Je to horši, než jsem si myslel :D
Tak já jsem třeba nevěděla, že seriál s takovým názvem vůbec existuje. Už jsem se naučila takhle nepřemýšlet a kontrolovat podle částí slov, i když mi to připadá sebenerealističtější, ale kdo k tomu nepřistupuje takhle a seriál nezná...
ševča napsal(a):
Tak já jsem třeba nevěděla, že seriál s takovým názvem vůbec existuje. Už jsem se naučila takhle nepřemýšlet a kontrolovat podle částí slov, i když mi to připadá sebenerealističtější, ale kdo k tomu nepřistupuje takhle a seriál nezná...
Nezlob se na mě, ale tohle vidíš každý den, to co je na té hádance a měl by to znát každý :)
Asi už mi zápočty ve škole začínají postupně víc a víc vymývat mozek :D Loni jsem většinu dávala s prstem v nose a letos mi naskočil zatím jen jeden během pár vteřin a u ostatních jsem se více či méně zapotila :D dneska naskočilo až po přečtení pár komemnářů tady, pořád jsem se zbytečně soustředila na to velké Zetko :D