Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o seriálovou nápovědu k druhému dni. Už to zkouším několik dní a nic. Díky!
Edit: Diky mam to!
mela napsal(a):
Po dnešní kombinatorice s písmenem Z si stačilo odpovědět na jednoduchou otázku: Co to vlastně na tom obrázku je? A pak už to bylo hned :-)
Tak díky tomuto komentáři mi to konečně docvaklo :) ... Co to vlastně na tom obrázku je? A já na to hleděla v noci jak bacil do lékárny a přitom je to vlastně strašně jednoduchý. Skvělá práce. Těšing na zítra.
Ahoj, prosím poradí mi někdo s dnešní seriálovou hádankou a filmovou z 3.12.? Moc děkuji za pomoc.
EDIT: hotovo, všem moc děkuji za pomoc :).
Tak dneska lehoučké, na první pohled :) ale s 3. a 4. políčkem si nevím rady....mohl by mě někdo trochu nakopnout prosím? :D
Koukla jsem a viděla 3 možnosti, jednu jsem vyřadila hned a zůstalo 50:50. A vesmír mě má rád, dala jsem to na první dobrou :)
Tak dnes poprvé na první pokus a věděla jsem hned. Celkem jednoduché, ale pěkné :)
poprosím o radu, dnes mi to naozaj nedocvakava =D
Toldist napsal(a):
Nezlob se na mě, ale tohle vidíš každý den, to co je na té hádance a měl by to znát každý :)
No jo, jenže ono stačí zlomeček vteřiny, kdy člověka jako první napadne 'prostě něco', a to většinou něco úplně zcestného, a pak se kolem toho začne motat. A může to být sebelehčí zadání.
Jo, a dneska jste to udělali krásné, autoři :)
Tak já mám už všechny políčka!
Nejvíc dala zabrat ta první a upřímně jsem to našel tak, že někdo napsal že je to jeho oblíbený seriál. Ale už to chápu a je to dost dobrý, ale o tom českém názvu jsem nikdy neslyšel, takže bych na to nepřišel.