Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak podruhé skromně prosím o nápovědu. Sice si připadám jako trouba,když tu čtu,že to většina lidí dává s prstem v nose. :D
Taky moc prosím o nápovědu k dnešní hádance. Koukám nato už dlouho a stále nic.
Můžu poprosit a nápovědu k 4.
Edit: Děkuji za kopanec správným směrem
Poprosila bych o nápovědu k dnešní hádance, nějak mi to dneska nemyslí :/
Edit: Děkuju moc za nápovědu.
Souhlasím s tím, že by bylo fajn za ztrátu třeba pokusu si nechat ukázat jestli je to v CZ/EN :)
Očividně tento rok vůbec nepřemýšlím jako autor :D. Vůbec by mi nevadilo, kdyby i za cenu ztráty bodů nebo tak, mohl člověk zobrazit, jestli jde o český/zahraniční seriál a český/originální název :D
Může mi někdo prosím vysvětlit co je na dnešní hádance těžkýho?
Toldist napsal(a):
Může mi někdo prosím vysvětlit co je na dnešní hádance těžkýho?
Don't be a cocky bitch, my friend! :D Holt, každý máme iné myslenie a niekomu sa to zdá ťažké a niekomu ľahké, netreba za tým nič iné hľadať a zbytočne sa v tom rýpať.
phoboska napsal(a):
Don't be a cocky bitch, my friend! :D Holt, každý máme iné myslenie a niekomu sa to zdá ťažké a niekomu ľahké, netreba za tým nič iné hľadať a zbytočne sa v tom rýpať.
Jasně no, hlavně, že to používáte každý den a nevíte co to je, jasně no
Tak dneska to bylo fakt zákeřné. Ale mám to, hlavně díky příspěvkům tady na fóru. :-)
Toldist napsal(a):
Jasně no, hlavně, že to používáte každý den a nevíte co to je, jasně no
A vravela som, že to nemám, alebo že to nepoužívam? Každého mozog pracuje ináč a niektorí si to proste nevedia tak jednoducho spojiť, toť vše.