Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zrovna kdyz jsem chtel pozadat o pomoc, tak diky jednomu prispevku zde me to navedlo, tohle by me nenapadlo se na to divat takhle, o tom serialu vim, ale jen o anglickem nazvu
Ahoj, mohla bych požádat o radu k hádankám ze 3. a 4. ? Nějak nejsem schopná přijít na tu správnou stranu, odkud to uchopit. U té hádanky ze 3. jsem si myslela, že to už mám, ale bylo to špatně s tím, že se mi ale nebude mínus počítat prý :-( :D Předem děkuji :-)
Edit: Tak už to mám, moc děkuji za nápovědy. Holt jsem byla zaseknutá na špatných slovech :D
Seriálová už v noci, ale s filmovou si neviem poradiť. Poprosím o nápovedu :) Vďaka
EDIT: Už to mám, naozaj jednoduché :D A to nad tým premýšľam celý deň
Prosím o pomoc. Už fakt nevím "co vidím " Jak se dívat.. Třeba 3 byla hned,ale tahle :(
Tak ani bezmála 24 hodin průběžné kombinatoriky mi dnes u seriálu nepomohlo :/ Ač nerada, prosím pokorně o nakopnutí, nebo mi exploduje mozek :D
EDIT: po krásné tázací nápovědě je to tam...pořád jsem se motala v jiných slovech :D
yuriy napsal(a):
kazdy den si na svete a aj tak si pytal napovedu :)
Hezky ;D
prosím o nápovědu k dnešní hádance, díky
edit: mám to, díky za nápovědu, na toto bych dnes asi nepřišla