Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 12. 2018 / 23:07:53 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

Tak raz je to google prekladač, potom zas CSFD, tak si to sakra rozmysli, chlape. Tu ide o to, že ak ten český názov nepoznáš, tak ti nenapadne to nikam pchať, ale veď načo sa človek snaží, teraz mi zas napíšeš, aby som to dala do IMDb :D

Presne tak. Ako uviedla v príklade True Detective - Temný Prípad. Ak obrázok naznačuje prípad v temnote, tak si to do súvislosti nedáš, pretože nepoznáš žiadny seriál o prípade v temnote. Nemáš čo dávať do googlu, či na csfd. Na obrázku nie je nič o pravde, či detektívovi, tak nevieš že ide o True Detective.
Ja mám tiež tento problém, lebo seriály poznám podľa originálu. Tie preložené názvy sú často navyše úplne od veci, vôbec nie sú prekladom a neraz ani nevystihujú seriál.

Alias
5. 12. 2018 / 23:09:11 (před 5 roky)
off

Včerajšia teda nedávala úplný zmysel. Je tam súvis, ale obrázok nemá nič spoločné s priamym názvom seriálu. Len s časťou, ktorá je v názve viacerých seriálov.
Ďakujem za nápovedu, čo ma naviedla.

Editováno: 2x | Naposledy: 5. 12. 2018 / 23:09:49
Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
5. 12. 2018 / 23:20:53 (před 5 roky)
off
Toldist napsal(a):

Si začínám myslet, že ten banner viděla i ta osoba, které napadlo jako první z ráje do pekla :D :D :D Pořád nad tím přemýšlím, jak by ji to mohlo u toho seriálu napadnout :D

jak, no úplně jednoduše :D serialzone je super, až dokud není kalendář a ty nestrávíš hodiny a hodiny hledáním toho správného výraziva :D

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
5. 12. 2018 / 23:25:48 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

Áno, nemám ich rada, ale to preto lebo české názvy seriálov nepoznám. Ako som ti už predvčerom písala, čestina mi problém nerobí, ale keďže poznám serály iba podľa anglických názvov tak automaticky lúštim v angličtine a potom kolabujem, keď je to po česky...rejpale! :D

Já zas nesnáším názvy v angličtině, protože se primárně zaměřuju na češtinu :D Každý máme něco :D

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Alias
5. 12. 2018 / 23:27:01 (před 5 roky)
off
Marťa napsal(a):

Já zas nesnáším názvy v angličtině, protože se primárně zaměřuju na češtinu :D Každý máme něco :D

Takže pozeráš len seriály v TV? Lebo inak aj s titulkami sa človek musí zameriavať na anglické názvy, či chce, či nie.

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
5. 12. 2018 / 23:31:23 (před 5 roky)
off

Prosím vás o nápovedu, ja som ozaj mimo :/ hejty bokom

Bee Doo, Bee Doo
didla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
5. 12. 2018 / 23:57:16 (před 5 roky)
off

moc moc prosím o nápovědu k dnešku, já to prostě nevymyslím za celý den... slova nějak nenaskakují :( díky

Díky jedné dobré duši konečně hotovo... :)

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 12. 2018 / 00:02:26
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
6. 12. 2018 / 00:02:05 (před 5 roky)
off

Obě hádanky hned uhodnutý :)

Vinton
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 12. 2018 / 00:05:10 (před 5 roky)
off

Dnešní lehká, ale ztratil jsem pokus kvůli tomu, že jsem to zadal ve špatném jazyce :(.
Jednalo se o jiný seriál, ale jak má člověk poznat, po jaké verzi má jí.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
6. 12. 2018 / 00:06:02 (před 5 roky)
off

Dneska zase obě jednoduché.

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.