Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
mně to teda nic nenapsalo, a to jsem určitě zkoušela to, co většina :D :D přestože jsem na to nikdy nekoukala, samozřejmě to znám :-)
naštěstí hned po chvilce mi to došlo (že tak naivní to nebude) a hlavně protože moje sestra na seriál v hádance koukala na jedné české stanici právě s českým názvem :D
A.R.G.U.S. napsal(a):
Je to jednoduché, ale až tak to není jednoduché :D :D
Jo, a právě na tom jsem vyplýtvala pokusy :D. Ale říkala jsem si "Že by to sakra bylo AŽ TAK snadné :D?" No nebylo :D. Chyták tam je :D.
Tak to bylo super.
andromache napsal(a):
Jo, a právě na tom jsem vyplýtvala pokusy :D. Ale říkala jsem si "Že by to sakra bylo AŽ TAK snadné :D?" No nebylo :D. Chyták tam je :D.
Vítej v klubu, už mám použité dva pokusy zbytečně :D
andromache napsal(a):
Já jsem nad tím ani nepřemýšlel, že by to to mohlo být, hned jsem tam psal to správný, ale v špatném jazyce...
No na to se chytne určitě více lidí :D
Postavy z mého nejoblíbenějšího seriálu a já nevím co s nimi :D
Edit: tak už mám :) asi na desátý pokus :D
Jerremy napsal(a):
A je dulezite vedet, kdo jsou ty lide na obrazku< Protoze me nic nerikaji...?
Ano.
tak vyčerpala jsem na to několik pokusů - věděla jsem, v čem je chyták, jen zvolit správný seriál...
Aussie napsal(a):
Pozriem...vidím Doktorov, zadám a prd. To zas bude noc :D
Tohle mě nakoplo, takže děkuji :) Nenechala jsem se nachytat, když jsem četla co tu lidi psali a nakonec to mám na první pokus :D