Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
yuriy napsal(a):
tak toto bolo zle, je tu viac serialov, pre ktore to sedi ale berie len jeden, aj ked vsetky ostatne maju rovnake nazvy len v inom jazyku, tak bacha na jazyk!
Mne to hovor, dala som tan ten slovenský :D To je tak, keď píšeš bez diakritiky a šupneš tam prvé, čo na teba vylezie.
KeyCe napsal(a):
Tohle mě nakoplo, takže děkuji :) Nenechala jsem se nachytat, když jsem četla co tu lidi psali a nakonec to mám na první pokus :D
Nieže by som sa snažila o nakopnutie, ale nemáš zač a vlastne som tým nakopla aj samú seba.
yuriy napsal(a):
tak toto bolo zle, je tu viac serialov, pre ktore to sedi ale berie len jeden, aj ked vsetky ostatne maju rovnake nazvy len v inom jazyku, tak bacha na jazyk!
Tak tohle pomohlo
yuriy napsal(a):
no, v jednom jazyce to jako správnou možnost akceptuje dva seriály, v tom druhém žádný - ačkoliv by mohly/měly být vzaty tři.
Toldist napsal(a):
To už si rovnou mohla napsat správnou odpověď, si říkám, kdy to zas bude smazáno, už za půl hodiny se proflákne odpověď a hádání je ruined :D
A čo keby si prestal furt rýpať, hm? V čase písania príspevku som správnu odpoveď nevedela, zaplo mi až neskôr, takže to nebolo naschvál.
Aussie napsal(a):
A čo keby si prestal furt rýpať, hm? V čase písania príspevku som správnu odpoveď nevedela, zaplo mi až neskôr, takže to nebolo naschvál.
Tak si ten příspěvek smaž ne? Je to takový problém? A rypání to není je to pravda, pochybuji, že se tu můžou psát správné odpovědi, když to udělám já, bude to taky vpohodě?
Tak ja hodinu premyslim, co by to mohlo byt a pak je to takova lehka hovadina :D nejvic pomohly ale komentare ;) tak a ted muzu jit spat :) za 5 h vstavam do prace :D
Vedel som ze to nebude tak jednoduche ako obrazok naznacuje. Ale nemenovany komentar takto skoro rano velmo pomohol
Vedel som ze to nebude tak jednoduche ako obrazok naznacuje. Ale nemenovany komentar takto skoro rano velmo pomohol
phoboska napsal(a):
Mne to hovor, dala som tan ten slovenský :D To je tak, keď píšeš bez diakritiky a šupneš tam prvé, čo na teba vylezie.
ja napodobne, aj ked najskor ma to vytrolovalo a potom nezobralo dve logicke odpovede, ze som musel az pocitac pustit a zacat vyskum :D esteze som si potom vo vyhladavani vsimol dalsiu moznost, ktora uz bola spravna. Inak by som asi siel do prace bez spanku :X