Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
6. 12. 2018 / 00:29:02 (před 5 roky)
off
yuriy napsal(a):

tak toto bolo zle, je tu viac serialov, pre ktore to sedi ale berie len jeden, aj ked vsetky ostatne maju rovnake nazvy len v inom jazyku, tak bacha na jazyk!

Mne to hovor, dala som tan ten slovenský :D To je tak, keď píšeš bez diakritiky a šupneš tam prvé, čo na teba vylezie.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Ragnarøkkr
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
6. 12. 2018 / 00:30:20 (před 5 roky)
off
KeyCe napsal(a):

Tohle mě nakoplo, takže děkuji :) Nenechala jsem se nachytat, když jsem četla co tu lidi psali a nakonec to mám na první pokus :D

Nieže by som sa snažila o nakopnutie, ale nemáš zač a vlastne som tým nakopla aj samú seba.

If you don't want a sarcastic answer, then don't ask a stupid question
Zli_ne_čka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 12. 2018 / 00:33:17 (před 5 roky)
off
yuriy napsal(a):

tak toto bolo zle, je tu viac serialov, pre ktore to sedi ale berie len jeden, aj ked vsetky ostatne maju rovnake nazvy len v inom jazyku, tak bacha na jazyk!

Tak tohle pomohlo

@del
Květa-k
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
6. 12. 2018 / 00:37:59 (před 5 roky)
off
yuriy napsal(a):

no, v jednom jazyce to jako správnou možnost akceptuje dva seriály, v tom druhém žádný - ačkoliv by mohly/měly být vzaty tři.

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 12. 2018 / 00:39:30
Ragnarøkkr
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
6. 12. 2018 / 00:42:28 (před 5 roky)
off
Toldist napsal(a):

To už si rovnou mohla napsat správnou odpověď, si říkám, kdy to zas bude smazáno, už za půl hodiny se proflákne odpověď a hádání je ruined :D

A čo keby si prestal furt rýpať, hm? V čase písania príspevku som správnu odpoveď nevedela, zaplo mi až neskôr, takže to nebolo naschvál.

If you don't want a sarcastic answer, then don't ask a stupid question
Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
6. 12. 2018 / 00:45:47 (před 5 roky)
off
Aussie napsal(a):

A čo keby si prestal furt rýpať, hm? V čase písania príspevku som správnu odpoveď nevedela, zaplo mi až neskôr, takže to nebolo naschvál.

Tak si ten příspěvek smaž ne? Je to takový problém? A rypání to není je to pravda, pochybuji, že se tu můžou psát správné odpovědi, když to udělám já, bude to taky vpohodě?

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 12. 2018 / 00:46:57
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
6. 12. 2018 / 01:00:35 (před 5 roky)
on

Tak ja hodinu premyslim, co by to mohlo byt a pak je to takova lehka hovadina :D nejvic pomohly ale komentare ;) tak a ted muzu jit spat :) za 5 h vstavam do prace :D

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
jarkn
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 12. 2018 / 01:02:55 (před 5 roky)
off

Vedel som ze to nebude tak jednoduche ako obrazok naznacuje. Ale nemenovany komentar takto skoro rano velmo pomohol

jarkn
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 12. 2018 / 01:02:55 (před 5 roky)
off

Vedel som ze to nebude tak jednoduche ako obrazok naznacuje. Ale nemenovany komentar takto skoro rano velmo pomohol

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
6. 12. 2018 / 01:03:07 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

Mne to hovor, dala som tan ten slovenský :D To je tak, keď píšeš bez diakritiky a šupneš tam prvé, čo na teba vylezie.

ja napodobne, aj ked najskor ma to vytrolovalo a potom nezobralo dve logicke odpovede, ze som musel az pocitac pustit a zacat vyskum :D esteze som si potom vo vyhladavani vsimol dalsiu moznost, ktora uz bola spravna. Inak by som asi siel do prace bez spanku :X

The Order 1908
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 12. 2018 / 01:04:04