Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
6. 12. 2018 / 06:59:32 (před 5 roky)
off
Květa-k napsal(a):

no, v jednom jazyce to jako správnou možnost akceptuje dva seriály, v tom druhém žádný - ačkoliv by mohly/měly být vzaty tři.

Přidal jsem. Jinak platí, to co psala Ševča, když zadáte v takových případech ten nejznámější, tak se určitě nespletete.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
6. 12. 2018 / 07:01:14 (před 5 roky)
off

Jednodušší to být nemohlo. Ty pány a dámu znám velmi dobře. :D

petruskaJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 12. 2018 / 07:02:39 (před 5 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Přidal jsem. Jinak platí, to co psala Ševča, když zadáte v takových případech ten nejznámější, tak se určitě nespletete.

Pozdě :oD. Ach jo, takových zbytečných pokusů... Když mi nešel ten "správný" název, odvedlo mě to hodně daleko od správné odpovědi. Trošku zmatečné, ale mám. Díky za hádanky.

Allons-y, Alonso!
Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
6. 12. 2018 / 07:40:38 (před 5 roky)
off

Kdyby chtěl někdo poradit, i přes to, že už tu správna odpověď byla napsána, ať mi napíše, rád pomůžu

ghostriderrcz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 12. 2018 / 07:50:01 (před 5 roky)
off

Hláška že je fajn že víš kdo je na obrázku pobavila :D pak už to bylo jednoduché a film? Asi nejjednodušší hádanka filmu vůbec

zuzanator
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
6. 12. 2018 / 07:50:11 (před 5 roky)
off

ok konec hrdinství, poradí někdo prosím s 2,3,4,5 už mi z toho jde hlava kolem :(

EDIT:
děkuji všem za nápovědy, připadám si jako blb, všechno jsem vkládala v jiných tvarech :(

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 12. 2018 / 09:45:10
Flowerska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 12. 2018 / 07:58:44 (před 5 roky)
off

Tak už nevím, myslela jsem, že to je TEN seriál, ale očividně není. Můžu poprosit o nápovědu? :)

EDIT: Tak mám. Příště když si tu napíšu o nápovědu (což se určitě ještě stane :D ) mi nepište rovnou řešení, prosím. To z toho člověk nemá pak ani radost, že to "uhodl". :/

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 12. 2018 / 08:06:44
Zenithgirl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 12. 2018 / 08:03:18 (před 5 roky)
off

Velký dík tvůrcům, luštím pravidelně a kalendář je opět super :)

janka89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 12. 2018 / 08:07:32 (před 5 roky)
off

woow, mam to na prvý, resp. druhý pokus, kedže prvý bol asi viete čo a dostala som len fialový odkaz, že aspoň viem, kto je na obrázku :D potom som skúsila zadať to čo som mala a ked som videla, že tento seriál je veru takto preložený (ja ho pozerám ale o tomto prekladu do cz nevedela) tak reku skúsim a bolo to správne :D a filmová tiež na 1x dnes...pekného Mikuláša všetkým :D

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
6. 12. 2018 / 08:15:58 (před 5 roky)
off

Po otevření jsem se smála, že tohle je fakt jednoduchý. Ale pak jsem se zarazila, přeci to nebude až tak jednoduchý! Po chvilce vyhledávání jsem si vybrala seriál, který zkusím zadat a vyšlo to.
Ale sedí tam toho víc.