Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Květa-k napsal(a):
no, v jednom jazyce to jako správnou možnost akceptuje dva seriály, v tom druhém žádný - ačkoliv by mohly/měly být vzaty tři.
Přidal jsem. Jinak platí, to co psala Ševča, když zadáte v takových případech ten nejznámější, tak se určitě nespletete.
Jednodušší to být nemohlo. Ty pány a dámu znám velmi dobře. :D
Fruiko napsal(a):
Přidal jsem. Jinak platí, to co psala Ševča, když zadáte v takových případech ten nejznámější, tak se určitě nespletete.
Pozdě :oD. Ach jo, takových zbytečných pokusů... Když mi nešel ten "správný" název, odvedlo mě to hodně daleko od správné odpovědi. Trošku zmatečné, ale mám. Díky za hádanky.
Kdyby chtěl někdo poradit, i přes to, že už tu správna odpověď byla napsána, ať mi napíše, rád pomůžu
Hláška že je fajn že víš kdo je na obrázku pobavila :D pak už to bylo jednoduché a film? Asi nejjednodušší hádanka filmu vůbec
ok konec hrdinství, poradí někdo prosím s 2,3,4,5 už mi z toho jde hlava kolem :(
EDIT:
děkuji všem za nápovědy, připadám si jako blb, všechno jsem vkládala v jiných tvarech :(
Tak už nevím, myslela jsem, že to je TEN seriál, ale očividně není. Můžu poprosit o nápovědu? :)
EDIT: Tak mám. Příště když si tu napíšu o nápovědu (což se určitě ještě stane :D ) mi nepište rovnou řešení, prosím. To z toho člověk nemá pak ani radost, že to "uhodl". :/
Velký dík tvůrcům, luštím pravidelně a kalendář je opět super :)
woow, mam to na prvý, resp. druhý pokus, kedže prvý bol asi viete čo a dostala som len fialový odkaz, že aspoň viem, kto je na obrázku :D potom som skúsila zadať to čo som mala a ked som videla, že tento seriál je veru takto preložený (ja ho pozerám ale o tomto prekladu do cz nevedela) tak reku skúsim a bolo to správne :D a filmová tiež na 1x dnes...pekného Mikuláša všetkým :D
Po otevření jsem se smála, že tohle je fakt jednoduchý. Ale pak jsem se zarazila, přeci to nebude až tak jednoduchý! Po chvilce vyhledávání jsem si vybrala seriál, který zkusím zadat a vyšlo to.
Ale sedí tam toho víc.