Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak zatim bez nápovědy. Jsem na sebe pyšná. :D
Seriál výborný,samozřejmě jsem dala první myšlenku a fialová lištička..hned ve mně hrklo,ale dala jsem a film bez problémů.
Nejdéle trvalo než jsem zjistil co je to za postavy na obrázku. Pak už jsem to nějak vydedukoval.
achjo, tak jo, dneska jsem vážně v koncích. Vůbec nevím čeho se chytnout, jediné co vím, že seriál, ze kterého jsou postavy v hádance to není (ano, to víme všichni....)
Prosím, prosím, může mě někdo jen lehce nakopnout, čeho se mám chytnout?
Děkuji :)
Dnes mě to napadlo hned, ale musela jsem vyzkoušet jako první název jiného seriálu :D a samozřejmě přišla fialová listicka :D
Jé, to bylo hezké... Takové to "cože? - aha!". :)
Dúfam, že nie som jediná, kto ako prvé rátal, koľko tam tých ľudí je :DD
až potom som sa na nich pozrela a až jedného som poznala, ale stačil..
Inak prišla som na to, prečo mám zatiaľ s väčšinou problém - ak aj mám správne slovo, dávam tam ako prvé pokusy v angličtine no a pokiaľ je seriál čo i len trochu inak preložený a nie doslovne, daný seriál mi nevyskočí.. Ja sa teda pridávam k tým, ktorí skôr poznajú anglický názov a v českých názvoch sú stratení :/
Tak alespoň jsem byla pochválená že dnešní seriál znám :D naštěstí jsem na to přeci jenom přišla, zas tak těžké to nebylo :)