Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hneď som to videl je tam farebné ŠE a v nom NÝ už som sa bál že budem mať dlhé vedenie ale nie išlo to z hlavy ako blesk a ako vždy popíš čo vidíš a hlavne si to povec nahlas a hneď to pochopíš.
Pouze to chce začít myslet trochu jinak a jde to zvesela
Uuuuf, no zapotila som sa, tie ceske nazvy mi vzdy dokazu, ze aj ked rozumiem, ocividne neviem v cestine premyslat... Zacinam verit Fruikovym vyhrazkam, ze to tento rok bude masaker :D
Po malém nakopnutí mi to hned došlo.... :D Cítím se jako idiot :D
Tak od rána mi to vrtá v hlavě ale nakonec to mám. Za mě ne zrovna lehké rozjezd :D
Tak už je tu ten čas, kdy člověk nebude spát a bude duchem mimo, protože bude přemýšlet co za seriál to vlastně je. :D
Jinak pro dnešek vyřešeno, i když úplně haluzově. :)
Hydra Foy napsal(a):
Uuuuf, no zapotila som sa, tie ceske nazvy mi vzdy dokazu, ze aj ked rozumiem, ocividne neviem v cestine premyslat... Zacinam verit Fruikovym vyhrazkam, ze to tento rok bude masaker :D
To jsem nikdy neříkal. Spíš mi to přijde všechno letos ultra lehký. S ničím novým se už nedá překvapit.
Prosím dobrou duši o nápovědu, jsem úplně marnej, ať tam cpu co cpu.
Přemýšlím už pár hodin a pořád nic..asi mám zmrzlé závity Nakopne mě někdo prosím