Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Rok utekl jako voda a připadám si ještě natvrdlejší než loni :D mohl bych prosím poprosit nějakou malou nápovědu k 1. 4. :) Děkuji
---------
Hotovo, oba seriály znám ale protě mě to nenapadlo :D
Jako dneska mi to dalo zabrat. Ani ne tak, proto, že bych nevěděla co je na obrázku (poznala jsem to správně a rychle) i jsem věděla jaká slova jsou v názvu seriálu, ale nemohla jsem se trefit do toho prvního slova (ač je vlastně očividné). Taky to asi bude tím, že ten seriál znám jen podle názvu, takže mi to první slovo vypadlo a já se zbytečně trápila. Ale mám.
(asi by pomohlo, kdybych trochu lépe hledala a gůglila, ale to se mi v šest ráno, nějak nechtělo)
Prvý krát skúšam kalendár ale zasekol som sa pri 3. 6. dni. Mohol by ma niekto trochu nakopnúť? Diky :-)
Edit: diky za pomoc :-)
Dneska to byla pohodička, lehoučké... ale pořád nemohu přijít na 5.12 a 6.12.. měl by někdo nápovědu?
Edit: 5.12 už mám, nechápu že mě to nepadlo jeden z mých velmi oblíbených seriálů!!! tak nápovědu jen 6.12 díky :-)
Edit 2: už mám i 6.12, díky za nápovědu bez ní by to nešlo....
Moc prosím o nápovědu k 2. a 3. Děkuji.
EDIT: Uhodnuto, děkuji
Ahoj,
nakopne mě někdo prosím s políčky 1,2 a 6? :)
Moc díky!
Hotovo, děkuji moc :)
Dnes opravdu povedené provedení, ten text hodně pobavil :-)
caute ludkovia. vedel by ma niekto nakopnut s dnesnym filmom? diiikes
serial easy
Ne ne, dneska na to čumím, pokusy jsem přestala počítat a nic mi tam nepasuje. Už nevím, jak na to mám koukat.
Btw. krásně napsané, velmi vtipně! Někod se přede mnou zmínil, že si to dá snad jako tapetu. Fakt povedená hádanka :-)
Ale prosím... postrčí mě někdo? Kdyby i u filmuvé, byla bych vděčná. Z mozku už mám vanilkový rohlíček :-(
Edit: Opět veliké díky Radkovi :-)
Teď si můžu konečně odpočinout...