Diskuzní fórum

Hledám seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
7. 1. 2019 / 00:16:30 (před 5 roky)
on

V seriálu je sestra a bratr. Bratr se pak asi od otce dozví, že jeho sestra je zároveň jeho matka. Ta asi zemře. On otce možná zabije ještě jako dítě.
Možná šlo o flashback do dětství hlavní postavy. Jinak si z seriálu nevybavuji nic...
Kdyby to někdo věděl, budu moc vděčný :)

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
7. 1. 2019 / 22:49:11 (před 5 roky)
off
A.R.G.U.S. napsal(a):

V seriálu je sestra a bratr. Bratr se pak asi od otce dozví, že jeho sestra je zároveň jeho matka. Ta asi zemře. On otce možná zabije ještě jako dítě.
Možná šlo o flashback do dětství hlavní postavy. Jinak si z seriálu nevybavuji nic...

tak tomuto hovorim serialova vyzva ... nevies este pridat ake prostredie tam napriklad je alebo historicka doba?

toto som nasiel.. su to ale hlavne filmy ...mozno niektory ti to pripomenie ..
https://www.imdb.com/list/ls009108758/

Editováno: 2x | Naposledy: 7. 1. 2019 / 23:00:46
A.R.G.U.S.
7. 1. 2019 / 23:42:19 (před 5 roky)
on
sandokan555 napsal(a):

tak tomuto hovorim serialova vyzva ... nevies este pridat ake prostredie tam napriklad je alebo historicka doba?

toto som nasiel.. su to ale hlavne filmy ...mozno niektory ti to pripomenie ..
https://www.imdb.com/list/ls009108758/

Historický seriál to určitě nebyl, tak 20.-21. století to bylo, myslím, že v té epce nám odhalili, že kluk zabil svého otce, za to co provedl, dote´d jsme věděli, jen že zemřel. I to bylo ukázaný ve tmě někde na ulici...
Já už se koukal i na své ohodnocené seriály, ale nic se mi nevybavilo...
Ale díky za snahu :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
8. 1. 2019 / 06:27:21 (před 5 roky)
off

O něčem podobném mi vykládla kamarádka, ale hrdinka byla policajtka a vyšetřovala něco mezi Laponci, jedna z těch kriminálek o jednom případu. Mohlo by to být ono?

A.R.G.U.S.
8. 1. 2019 / 11:52:04 (před 5 roky)
on
ševča napsal(a):

O něčem podobném mi vykládla kamarádka, ale hrdinka byla policajtka a vyšetřovala něco mezi Laponci, jedna z těch kriminálek o jednom případu. Mohlo by to být ono?

To mi nic neříká...

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
15. 1. 2019 / 14:57:41 (před 5 roky)
off

Midnattssol ?

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
A.R.G.U.S.
15. 1. 2019 / 15:43:39 (před 5 roky)
on
_-0-_ napsal(a):

Midnattssol ?

To jsem neviděl
Já to i zkoušel hledat přes tu otcovraždu na IMDB, ale nic...

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 1. 2019 / 23:39:09 (před 5 roky)
off
A.R.G.U.S. napsal(a):

Něco mi to říká, ale ať přemýšlím jak přemýšlím tak ne a ne mi to naskočit... Je to anglicky mluvící seriál?

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
A.R.G.U.S.
15. 1. 2019 / 23:48:01 (před 5 roky)
on
migilko napsal(a):

Něco mi to říká, ale ať přemýšlím jak přemýšlím tak ne a ne mi to naskočit... Je to anglicky mluvící seriál?

Je