Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Into the Badlands - Lydia - FOTO
Black Summer - Barbara Watson , William Velez
darbak napsal(a):
Za Game of Thrones mě ještě napadá Viserion FOTO
Ja ti neviem, ale ten je už po smrti 2 roky. To čo sme mali možnosť vidieť bol len zombie a to by sa ako opätovné úmrtie popdľa mňa rátať nemalo.
phoboska napsal(a):
Ja ti neviem, ale ten je už po smrti 2 roky. To čo sme mali možnosť vidieť bol len zombie a to by sa ako opätovné úmrtie popdľa mňa rátať nemalo.
Tak já to vnímal tak, že teď už je definitivně kaput. Nevím, je to takové diskutabilní (další z důvodů, proč moc nemusím zombíky :D). Ale asi máš pravdu, smažu to
phoboska napsal(a):
Na wiki v zozname úmrtí je tiež písaný, ale ano tiež mi to príde také divné :DD To by tam mohli dať aj obra a x dalších ľudí :P
https://listofdeaths.fandom.com/wiki/Game_of_Thrones
darbak napsal(a):
Tak já to vnímal tak, že teď už je definitivně kaput. Nevím, je to takové diskutabilní (další z důvodů, proč moc nemusím zombíky :D). Ale asi máš pravdu, smažu to
Já bych řekl, že by tu měl být. Třeba před 2 lety v článku nebyl. Ono se tohle fórum jmenuje postavy, se kterými se loučíme v roce 2019, nikoliv postavy, které zemřeli v roce 2019... a i když je zombík, definitivně se s ním loučíme teď.
patrik1177 napsal(a):
Já bych řekl, že by tu měl být. Třeba před 2 lety v článku nebyl. Ono se tohle fórum jmenuje postavy, se kterými se loučíme v roce 2019, nikoliv postavy, které zemřeli v roce 2019... a i když je zombík, definitivně se s ním loučíme teď.
Pokiaľ nebol v ani jednom predchádzajúcom článku, tak potom súhlasím, v tom prípade by tu mal byť.