Diskuzní fórum

Výzva 2019

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
22. 1. 2019 / 16:58:04 (před 5 roky)
off

Určitě nás bude víc, kteří rádi budou radit a rádi si nechají poradit. A rozhodně se těším na ty blázny, kteří dávají dohromady celé seznamy atp.
Teď mě napadlo(nechci nikomu přidělávat práci), že by se možná pro lehčí označování výzev hodilo, kdyby byly očíslované. Když vypisujeme název je někdy dlouhý a číslovka by to zjednodušila. Ale to je jen nápad.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 1. 2019 / 17:01:22
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 1. 2019 / 17:12:17 (před 5 roky)
off
foruska napsal(a):

Teď mě napadlo(nechci nikomu přidělávat práci), že by se možná pro lehčí označování výzev hodilo, kdyby byly očíslované. Když vypisujeme název je někdy dlouhý a číslovka by to zjednodušila. Ale to je jen nápad.

Jako od věci to není, ale spočítat se to taky dá :-). Ale je fakt, že minout o řádek se můžeš vždycky :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
m.abrams
VIP | Cool level: 88 | Fox Mulder
23. 1. 2019 / 08:02:13 (před 5 roky)
off
andromache
23. 1. 2019 / 11:37:33 (před 5 roky)
off
m.abrams napsal(a):

Seriály, které mají v názvu barvu

Ještě bych tam přidala Golden Hour (když už je zlatá považovaná za barvu :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
m.abrams
VIP | Cool level: 88 | Fox Mulder
23. 1. 2019 / 12:36:25 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Ještě bych tam přidala Golden Hour (když už je zlatá považovaná za barvu :-).

Už byl v seznamu :-).

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 1. 2019 / 16:56:38 (před 5 roky)
off

Já vím, že je to blbá otázka, ale může být ta číslovka v psané formě?

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Vladimír Adam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 1. 2019 / 22:22:46 (před 5 roky)
off

Tak pilot ceskeho serialu je na pohodu splnen uz 14 dni #dyckymost

andromache
24. 1. 2019 / 01:18:37 (před 5 roky)
off

Táák a s dnešními příspěvky je výzva na 35% splněna :D. A jinak jsem se dívala, že můj aktuální crush na jednu herečku mi vyřeší rovnou čtyři kolonky.. Tak se mi to líbí děcka :D :D.

jezabelle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 1. 2019 / 06:46:49 (před 5 roky)
off

Tak jsem tam udala všechny 3 seriály, které jsem stačila letost zkouknout a mám úžasných 15% :)) Jak vidím některé příspěvky nade mnou, úplné terno to teda není.. ale já si to hezky rozložím do celého roku a nechávám to hlavně jako inspiraci. Díky loňské výzvě jsem našla tolik nečekaných úlovků (bez výzvy bych k nim nejspíš nedošla), že se na ty letošní těším o to víc:)

"You can change what you do, but you can't change what you want.."
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
24. 1. 2019 / 07:15:29 (před 5 roky)
off
Case*Wawe*Make napsal(a):

Já vím, že je to blbá otázka, ale může být ta číslovka v psané formě?

ragelly už psala, že jo. Číslovka je číslovka. Kdyby to nemohlo být v psané formě, tak to máš pak numerický znak, ne číslovku.

1/14
1234567 ... 14