Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Určitě nás bude víc, kteří rádi budou radit a rádi si nechají poradit. A rozhodně se těším na ty blázny, kteří dávají dohromady celé seznamy atp.
Teď mě napadlo(nechci nikomu přidělávat práci), že by se možná pro lehčí označování výzev hodilo, kdyby byly očíslované. Když vypisujeme název je někdy dlouhý a číslovka by to zjednodušila. Ale to je jen nápad.
foruska napsal(a):
Teď mě napadlo(nechci nikomu přidělávat práci), že by se možná pro lehčí označování výzev hodilo, kdyby byly očíslované. Když vypisujeme název je někdy dlouhý a číslovka by to zjednodušila. Ale to je jen nápad.
Jako od věci to není, ale spočítat se to taky dá :-). Ale je fakt, že minout o řádek se můžeš vždycky :D.
Seriály, které mají v názvu barvu
Seriály nominované či oceněné Zlatým glóbem (od roku 1990)
Pilot rebootu, remaku či revivalu
Pilot seriálu, který má v názvu maximálně 5 znaků
m.abrams napsal(a):
Seriály, které mají v názvu barvu
Ještě bych tam přidala Golden Hour (když už je zlatá považovaná za barvu :-).
andromache napsal(a):
Ještě bych tam přidala Golden Hour (když už je zlatá považovaná za barvu :-).
Už byl v seznamu :-).
Já vím, že je to blbá otázka, ale může být ta číslovka v psané formě?
Tak pilot ceskeho serialu je na pohodu splnen uz 14 dni #dyckymost
Táák a s dnešními příspěvky je výzva na 35% splněna :D. A jinak jsem se dívala, že můj aktuální crush na jednu herečku mi vyřeší rovnou čtyři kolonky.. Tak se mi to líbí děcka :D :D.
Tak jsem tam udala všechny 3 seriály, které jsem stačila letost zkouknout a mám úžasných 15% :)) Jak vidím některé příspěvky nade mnou, úplné terno to teda není.. ale já si to hezky rozložím do celého roku a nechávám to hlavně jako inspiraci. Díky loňské výzvě jsem našla tolik nečekaných úlovků (bez výzvy bych k nim nejspíš nedošla), že se na ty letošní těším o to víc:)
Case*Wawe*Make napsal(a):
Já vím, že je to blbá otázka, ale může být ta číslovka v psané formě?
ragelly už psala, že jo. Číslovka je číslovka. Kdyby to nemohlo být v psané formě, tak to máš pak numerický znak, ne číslovku.