Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
hiro666 napsal(a):
Patri serial The Last Kingdom do Pilot seriálu, který se přesunul na jinou stanici ? Pokial viem tak 2.serie vysiela BBC a 3.seriu vysielal Netflix.
Mozem tento serial zaradit do hore uvedene skupiny,ked som prve 2.serie videl pred rokmi a 3.seriu som videl tento rok ?
Podle pravidel máš použít jen seriály, jejichž pilot jsi opravdu viděl až letos.
m.abrams napsal(a):
Tohle už se jednou řešilo a normálně se počítá i revival, který nemá vlastní profil (Gilmore Girls, Will a Grace, Roseanne, Twin Peaks, Akta X, Prison Break...), takže není potřeba znovu odškrtávat původní pilot.
Super, vďaka... :) Je to trošku nejasné pri revivaloch, keďže človek pozná pôvodný seriál a revival je casto pokracovanie po rokoch...
TerriEstrabao napsal(a):
Zajímalo by mě, jak je to se seriály, které mají u země původu Velká Británie/USA, Velká Británie/Německo atd. Počítají se do britských seriálů, nebo to chce najít nějaký čistě britský?
Snad jo, protože zatím tam mám Sex Education :)
Pilot seriálu z americké kabelovky (HBO, Showtime atd.)
Počítá se mezi to i seriál ze Cinemaxu? Vůbec se v tomhle neorientuji.. :)
Romix napsal(a):
Pilot seriálu z americké kabelovky (HBO, Showtime atd.)
Počítá se mezi to i seriál ze Cinemaxu? Vůbec se v tomhle neorientuji.. :)
Ano, Cinemax je sesterská stanice HBO :)
Zdravím,
nevíte někdo proč některé kategorie nemůžu vyplnit? Například první a druhou kategorii vím jistě, že jsem zkoukla i ohodnotila
odkaz
Nemáš spuštěno něco jako adblock?
ten mám na serialzone vypnutej
Můžu do výzvy počítat i pilot seriálu, který jsem viděla kdysi dááávno ve škole a teď bych si ho jako připomněla? Ta doba od shlédnutí je třeba 15-20 let. Nejedneá se o Přátele, které vídáme každý den. Nechci podvádět, tak jen ať vím, kam v seriálech zabrousit. díky z.