Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
zuzana.mrak napsal(a):
Můžu do výzvy počítat i pilot seriálu, který jsem viděla kdysi dááávno ve škole a teď bych si ho jako připomněla? Ta doba od shlédnutí je třeba 15-20 let. Nejedneá se o Přátele, které vídáme každý den. Nechci podvádět, tak jen ať vím, kam v seriálech zabrousit. díky z.
Nemělo by to být, ale použila jsem třeba seriál, který jsem kdysi viděla, ale nepravidelně, bez Pilotu.
ševča napsal(a):
Nemělo by to být, ale použila jsem třeba seriál, který jsem kdysi viděla, ale nepravidelně, bez Pilotu.
Přesně o to mi šlo, před 20 lety jsem viděla pár dílů Acapulco Heat a ted bych si jako vzpomínku moc ráda pustila pilot :-)
zuzana.mrak napsal(a):
Přesně o to mi šlo, před 20 lety jsem viděla pár dílů Acapulco Heat a ted bych si jako vzpomínku moc ráda pustila pilot :-)
Já myslela, žes ho viděla celý. ;)
Chtělo by to nějakou rozšířenou verzi pro magory jako jsem já, 20 je prostě málo :D
Ahoj, nevím, jestli to tu už bylo, ale je jménem myšlen nick, nebo reálné jméno? Vím, že ročník 2017 na kfilmu měl křestní jméno, tak se raději ptám. :)
sola_lupa napsal(a):
Ahoj, nevím, jestli to tu už bylo, ale je jménem myšlen nick, nebo reálné jméno? Vím, že ročník 2017 na kfilmu měl křestní jméno, tak se raději ptám. :)
Bylo. Loni byl nick, letos je skutečné.
Dark se dá považovat, jako barva, ne?
Case*Wawe*Make napsal(a):
Dark se dá považovat, jako barva, ne?
A jaká? :D
ševča napsal(a):
A jaká? :D
Tmavá, ne? :D
Case*Wawe*Make napsal(a):
Tmavá, ne? :D
To bys pak mohla použít i třeba The Forest, protože je odstín forest green, ale když myslíš...