Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
To bys pak mohla použít i třeba The Forest, protože je odstín forest green, ale když myslíš...
Pockat ..tmava chapu aj muzi .. forest green je uz zenske vnimanie farieb .. je to proste zelena ... takze tmavo zelena alebo svetlo zelena ... a aky les sa jedna v tom pripade listnaty na jesen bude asi zaujimava "zelena".
sandokan555 napsal(a):
Pockat ..tmava chapu aj muzi .. forest green je uz zenske vnimanie farieb .. je to proste zelena ... takze tmavo zelena alebo svetlo zelena ... a aky les sa jedna v tom pripade listnaty na jesen bude asi zaujimava "zelena".
Ale tmavým můžeš nazvat i pokoj. Je to ve stejném významu, nejedná se o homononymum, ale stejně nevyjadřuje žádnou konkrétní barvu, pokoj může být i na bílo a stejně být tmavý. Navíc v angličtině to slovo nabývá významů i povahových.
A když už se tu pouštíme do toho jemného sexismu, tak já jsem ženská a za barvu bych to neoznačila. Když se budeme držet tvojí logiky ženského a mužského vnímání barev, že ženské jich uznávají víc. Ale je to teda jen můj názor a koneckonců, princip hry závisí na svědomí každého hráče...
Case*Wawe*Make napsal(a):
Tmavá, ne? :D
A jakou pastelku by sis pro tu "tmavou" vybrala?
ahoj, počítá se veronica mars do výzvy? protože je to reboot, ale nemá to svoji novou stránku a pilot původní veroniky jsem viděla už dávno
Pepka napsal(a):
ahoj, počítá se veronica mars do výzvy? protože je to reboot, ale nemá to svoji novou stránku a pilot původní veroniky jsem viděla už dávno
Já myslím, že ti to nepůjde ani načíst, když nemáš Pilot hodnocený letos, ne? I takové případy se počítají, ale to bys musela letos vidět ten první díl, ne až obnovenou řadu, jestli si to dobře pamatuju. Někdo už se tu ptal na Gilmorky, mám ten pocit.
Prosím o návrh na nejaký pilot animovaného seriálu. Klasiku ako Simpsonovci, South Park, Futuramu som videla, ale okrem Simpsonovcov ma žiadne nebavia, takže to pretrpím len kvôli výzve. Preto by bolo super keby to bolo niečo aspoň trochu vtipné, prípadne niečo veľmi krátke... Ďakujem.
LuciaG napsal(a):
Prosím o návrh na nejaký pilot animovaného seriálu. Klasiku ako Simpsonovci, South Park, Futuramu som videla, ale okrem Simpsonovcov ma žiadne nebavia, takže to pretrpím len kvôli výzve. Preto by bolo super keby to bolo niečo aspoň trochu vtipné, prípadne niečo veľmi krátke... Ďakujem.
Gravity Falls nebo nový DuckTales
LuciaG napsal(a):
Disenchantment, je to taky od Groeninga.
LuciaG napsal(a):
Co třeba Family Guy.
Já osobně se vrátila na základní školu a zkoukla jsem v létě sérii Byl jednou jeden člověk (díly jsem si nějak nepamatovala a epizody odškrtané neměla) a až včera jsem si uvědomila, že to můžu zařadit do výzvy :D.