Diskuzní fórum

Výzva 2019

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Peeweena
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 10. 2019 / 12:43:00 (před 5 roky)
off

Zdravím, poradil by mi někdo seriál který je Remakem, Rebootem, Revivalem? A nějaký britský seriál by taky bodl :-D Spoustu jsem jich už viděla, takže mě nic nenapadá. Moc Díky :-)

EDIT: MOC všem děkuji, jste milionový <3 Zítra se na to vrhnu, ještě že polovinu najdu na Netflixu :-D Ještě jednou děkuji, jste boží:-)

“Amy Pond, there’s something you’d better understand about me ‘cause it’s important, and one day your life may depend on it: I am definitely a mad man with a box!”
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 10. 2019 / 20:47:37
hiro666
Uživatel od první verze | Cool level: 44 | Captain Hammer
12. 10. 2019 / 12:54:12 (před 5 roky)
off

Skus nieco podla tohto zoznamu https://www.serialzone.cz/uzivatele/profil/16748-mabrams/seznam/3069-pilot-rebootu-remaku-ci-revivalu/

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
12. 10. 2019 / 14:01:57 (před 5 roky)
off
Peeweena napsal(a):

Zdravím, poradil by mi někdo seriál který je Remakem, Rebootem, Revivalem? A nějaký britský seriál by taky bodl :-D Spoustu jsem jich už viděla, takže mě nic nenapadá. Moc Díky :-)

Já použila na britský Sex Education. Dívala jsem se, že jsi pěkný britofil. Ale nemáš hodnocený My Mad Fat Diary, tak ten taky můžu doporučit. První řada byla tak perfektní, že jsem ani po letech nenašla odvahu na druhou. :D A kdo měl rád White Princess nebo Killing Eve, tak tam můžete vidět Jodie v její první větší roli.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
12. 10. 2019 / 19:30:21 (před 5 roky)
off
Peeweena napsal(a):

A nějaký britský seriál by taky bodl :-D Spoustu jsem jich už viděla, takže mě nic nenapadá. Moc Díky :-)

Já jsem si užila Bodyguarda a Pýchu a předsudek, taky Press a A Discovery of Witches nejsou špatné a jsou britské, v hledáčku mám i The Hour, Downtown Abbey, Twenty Twelve a A Very English Scandal. Moc bych chtěla vidět Breathless, ale nepodařilo se mi ho sehnat.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 10. 2019 / 22:07:08 (před 5 roky)
off

Takový dotaz.. Šlo by udělat seznam amerických kabelovek? Aspoň přibližně? Protože s tím, kolik je teď televizních a jiných stanic už se ztrácím v tom, co je klasická kabelovka, co streamovací služba a co třeba webseriál.... (měla jsem vybraný do výzvy jeden seriál z Freeform, ale těžce se mi do něj nechce, tak hledám něco místo toho, jenomže fakt nevím kam se dívat...).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 12. 2019 / 22:10:51 (před 4 roky)
off

Dá se považovat za reboot seriál, který nemá s první verzí kromě názvu, postav a možná příběhu nic společného? Jiní tvůrci, jiní herci atd...

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
22. 12. 2019 / 22:47:08 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Takový dotaz.. Šlo by udělat seznam amerických kabelovek? Aspoň přibližně? Protože s tím, kolik je teď televizních a jiných stanic už se ztrácím v tom, co je klasická kabelovka, co streamovací služba a co třeba webseriál.... (měla jsem vybraný do výzvy jeden seriál z Freeform, ale těžce se mi do něj nechce, tak hledám něco místo toho, jenomže fakt nevím kam se dívat...).

To by bylo na dlouhé psaní, ale v zásadě se o to postarala WIKI a WIKI.

Navíc se zjevně streamovací služby, satelitní TV a klasické kabelovky často překrývají - některé společnosti využívají více medií.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 12. 2019 / 22:49:03
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 12. 2019 / 23:34:39 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

To by bylo na dlouhé psaní, ale v zásadě se o to postarala WIKI a WIKI.

Navíc se zjevně streamovací služby, satelitní TV a klasické kabelovky často překrývají - některé společnosti využívají více medií.

Tak aspoň že ta Wiki to jistí ;). Thanks :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
IP Freely
27. 12. 2019 / 00:11:14 (před 4 roky)
off
migilko napsal(a):

Dá se považovat za reboot seriál, který nemá s první verzí kromě názvu, postav a možná příběhu nic společného? Jiní tvůrci, jiní herci atd...

Žádná odpověď, taky odpověď, takže dá. :D Witcher letí do watchlistu.

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
timecek
16. 2. 2020 / 13:12:35 (před 4 roky)
on

Zdravím,
zalíbila se mi nová funkce Timeline, kterou si pravidelně sleduji. Mám tam přidaných několik uživatelů. Jak jsem si to dnes pročítala, všimla jsem si, že se tam hlásí i seriály přidané do výzev. Řekla jsem si tedy, že bych mohla tuto věc také vyzkoušet. Bohužel jsem ani ve FAQ nebo na fóru nedohledala nějaká pravidla nebo popis k tomuto vyplňování, tak jsem se vrátila zpět na timeline a prohlížela, jak si kdo co přidával. Původně jsem si myslela, že pokud je výzva na seriál, který.... , napíše se název seriálu s požadavkem. A pokud je výzva na pilot, který.... , napíše se první díl seriálu s požadavkem.

Co mě ale zmátlo bylo to, že například uživatel (asi administrátor/programátor nebo jiná důležitá pozice) se jménem Fruiko si přidal do výzvy s pilotem název seriálu.
Přiklad: Fruiiko si přidal seriál Messiah do své výzvy v kategorii Pilot seriálu, který má v názvu alespoň jednou dvě stejná písmena vedle sebe.

Mrkla jsem na název pilotu a zjistila jsem, že pilot nemá 2 stejná písmena vedle sebe, ale název seriálu ano.

Tak moje otázka je, zda platí mé původní pochopení (pilot = první díl seriálu a seriál = název seriálu) nebo se může do výzev dávat obojí? :)

Vím, že jsem se poměrně rozepsala, ale ráda bych tuto funkci také použila.

Předem děkuji za odpovědi :) .

timecek