Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
timecek napsal(a):
Zdravím,
zalíbila se mi nová funkce Timeline, kterou si pravidelně sleduji. Mám tam přidaných několik uživatelů. Jak jsem si to dnes pročítala, všimla jsem si, že se tam hlásí i seriály přidané do výzev. Řekla jsem si tedy, že bych mohla tuto věc také vyzkoušet. Bohužel jsem ani ve FAQ nebo na fóru nedohledala nějaká pravidla nebo popis k tomuto vyplňování, tak jsem se vrátila zpět na timeline a prohlížela, jak si kdo co přidával. Původně jsem si myslela, že pokud je výzva na seriál, který.... , napíše se název seriálu s požadavkem. A pokud je výzva na pilot, který.... , napíše se první díl seriálu s požadavkem.
Co mě ale zmátlo bylo to, že například uživatel (asi administrátor/programátor nebo jiná důležitá pozice) se jménem Fruiko si přidal do výzvy s pilotem název seriálu.
Přiklad: Fruiiko si přidal seriál Messiah do své výzvy v kategorii Pilot seriálu, který má v názvu alespoň jednou dvě stejná písmena vedle sebe.
Mrkla jsem na název pilotu a zjistila jsem, že pilot nemá 2 stejná písmena vedle sebe, ale název seriálu ano.
Tak moje otázka je, zda platí mé původní pochopení (pilot = první díl seriálu a seriál = název seriálu) nebo se může do výzev dávat obojí? :)
Vím, že jsem se poměrně rozepsala, ale ráda bych tuto funkci také použila.
Předem děkuji za odpovědi :) .
Ahoj, řekla bych, že vždy jde o název seriálu, nikoliv pilotu.
Aha, tak v tom případě je to ještě více matoucí, než jsem si myslela :D .
Každopádně děkuji za odpověď. Jdu tedy přidávat seriály, ne piloty. :)
timecek
timecek napsal(a):
Aha, tak v tom případě je to ještě více matoucí, než jsem si myslela :D .
Každopádně děkuji za odpověď. Jdu tedy přidávat seriály, ne piloty. :)
Podmínku splňuje název seriálu, ale aby sis ho mohla do výzvy přidat, musíš v letošním roce odsledovat (minimálně) pilot tohoto seriálu :)