Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Před nedávnem jsem koukala na pilot serialu "Janet King", těšila jsem se, že si to budu moci dát do výzvy, nejde to.Poradí mi někdo proč?
Edit:Tak to pomohlo, děkuju :)
blanka57 napsal(a):
Před nedávnem jsem koukala na pilot serialu "Janet King", těšila jsem se, že si to budu moci dát do výzvy, nejde to.Poradí mi někdo proč?
Pokud vím, musela být ohodnocena pilotní epizoda, aby ji bylo možné přidat do výzvy.
m.abrams napsal(a):
Seriály, které mají v názvu barvu
Seriály nominované či oceněné Zlatým glóbem (od roku 1990)
Pilot rebootu, remaku či revivalu
Pilot seriálu, který má v názvu maximálně 5 znaků
To je fajn, děkuji mám plno inspiraci .o)
Jenny17 napsal(a):
To je fajn, děkuji mám plno inspiraci .o)
Není zač :-)
Jen pro jistotu, do kategorie "Pilot rebootu, remaku či revivalu" můžu dát i seriál, který je remakem filmu ?
Díky
poraďte mi prosím někdo nějakou kvalitní americkou minisérii :-)
Olivia Caroline Jones napsal(a):
poraďte mi prosím někdo nějakou kvalitní americkou minisérii :-)
Waco, Escape at Dannemora, Sharp Objects, Lost Room, Godless nebo 11.22.63
A.R.G.U.S. napsal(a):
Waco, Escape at Dannemora, Sharp Objects, Lost Room, Godless nebo 11.22.63
o 3/6 už jsem slyšela a rovnou zavrhla, to neexistuje nějaká opravdu odlehčená, vtipná minisérie? :D no nic, zkusím asi 11.22.63 :-) děkuju!
o 3/6 už jsem slyšela a rovnou zavrhla, to neexistuje nějaká opravdu odlehčená, vtipná minisérie? :D no nic, zkusím asi 11.22.63 :-) děkuju!
A musí být nutně americká? Protože jinak bych ti doporučila celkem vtipný britský Tipping the Velvet
The Astronaut Wives Club nebo Alice