Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj potřebovala bych poradit nějaký seriál začínající na M... vážně mě nenapadá nic použitelnýho :) Předem díky
Marenka napsal(a):
Ahoj potřebovala bych poradit nějaký seriál začínající na M... vážně mě nenapadá nic použitelnýho :) Předem díky
Mary Kills People, Mindhunter, Misfits, Mrs. Wilson nebo My Name Is Earl
Marenka napsal(a):
Melissa a Joey, Muži sobě, Mr. Robot, Máma, Manifest, Medici: Masters of Florence, Mladí a hladoví :-)
Marenka napsal(a):
MacGyver, Madam Secretary, Manifest, Masters of Sex, Merlin, Mistresses
Marenka napsal(a):
Ještě je super The Musketeers, McMafia a trošku švihlý Mozart in the Jungle. :)
Marenka napsal(a):
Magnum P.I., Modern Family, Mignight Texas, Moonlight, Magicians, Make it or Brake it, The Marvelous Mrs. Maisel, The Messengers, Motive, My mad fat diary, Billions (Miliardy)...
andromache napsal(a):
Táák a s dnešními příspěvky je výzva na 35% splněna :D. A jinak jsem se dívala, že můj aktuální crush na jednu herečku mi vyřeší rovnou čtyři kolonky.. Tak se mi to líbí děcka :D :D.
Ten tvůj příspěvek mi nedá spát, můžu vědět jakou herečku?
Lixandra napsal(a):
Ten tvůj příspěvek mi nedá spát, můžu vědět jakou herečku?
Co ti na tom nedá spát :D? A chceš odpověď do pošty nebo sem pomocí editu :D?
Díky všem! konečně jsem něco vybrala. Jsem celkem vybíravá a druhý problém je v tom že už jsem půlku viděla :D
Marenka napsal(a):
Díky všem! konečně jsem něco vybrala. Jsem celkem vybíravá a druhý problém je v tom že už jsem půlku viděla :D
to mě schválně zajímá, co to teda nakonec bylo :D. Možností bylo spousta :D.