Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
andromache napsal(a):
Co ti na tom nedá spát :D? A chceš odpověď do pošty nebo sem pomocí editu :D?
Klidně do pošty, jestli můžeš.
Děkuji
Lixandra napsal(a):
Děkuji
Máš to tam ;). I s dotazem :D.
andromache napsal(a):
Co ti na tom nedá spát :D? A chceš odpověď do pošty nebo sem pomocí editu :D?
Lixandra napsal(a):
Děkuji
... No tak jakooo, teď mě to taky zajímá! :D
A mimochodem, "Pilot, jehož název začíná na The" by se u mně mohl přejmenovat na "Pilot, na který jste 80% času koukali se zakrytýma očima a v noci spali s rozsvícenou lampičkou... A stejně dál koukáte na celou sérii" :D
IrmaVep napsal(a):
... No tak jakooo, teď mě to taky zajímá! :D
To jsem nečekala, co tady rozproudím :D. Ale klidně to do pošty napíšu i tobě :D.
IrmaVep napsal(a):
A mimochodem, "Pilot, jehož název začíná na The" by se u mně mohl přejmenovat na "Pilot, na který jste 80% času koukali se zakrytýma očima a v noci spali s rozsvícenou lampičkou... A stejně dál koukáte na celou sérii" :D
Co tak strašného jsi viděla :D?
Pilot rebootu, remaku či revivalu
Můžu tam mrsknout Lethal Weapon a nebo nesmím? :)
andromache napsal(a):
To jsem nečekala, co tady rozproudím :D. Ale klidně to do pošty napíšu i tobě :D.
Co tak strašného jsi viděla :D?
To víš, zajímá nás, co za hvězdu utáhne třetinu výzvy :D To rovnou napiš sem, co kdyby byl zvědavý někdo další? ;P
The Haunting of Hill House. Já jsem hrozný strašpytel, v pohodě zvládnu zombíky a jinou havěť, ale duchařinu a posedlosti, to nějak rozdýchávám čím dál hůř. A tohle jsem zkusila, protože podle nějakých komentů, které si posteskly nad tím, že je to málo hororové, jsem si říkala, že by to nemuselo být až tak strašidelné... NO, na tohle už tedy podruhé neskočím :D
IrmaVep napsal(a):
To víš, zajímá nás, co za hvězdu utáhne třetinu výzvy :D To rovnou napiš sem, co kdyby byl zvědavý někdo další? ;P
The Haunting of Hill House. Já jsem hrozný strašpytel, v pohodě zvládnu zombíky a jinou havěť, ale duchařinu a posedlosti, to nějak rozdýchávám čím dál hůř. A tohle jsem zkusila, protože podle nějakých komentů, které si posteskly nad tím, že je to málo hororové, jsem si říkala, že by to nemuselo být až tak strašidelné... NO, na tohle už tedy podruhé neskočím :D
Jo, duchařiny taky nemusím.. to už spíš přežiju vyvražďovačku :D. A vidíš, to jsem taky chtěla zkusit :D. Ale jak vidno, tak se tomu asi vyhnu a do seriálu s The v názvu dám radši The Last Kingdom :D. A nás :D? Zatím jste jenom dvě :D.
Romix napsal(a):
Pilot rebootu, remaku či revivalu
Můžu tam mrsknout Lethal Weapon a nebo nesmím? :)
Proč bys nesměl?
ševča napsal(a):
Proč bys nesměl?
Protože v seznamu, co tu k tomu někdo dělal, ten seriál uvedený není a já si prostě nebyl jistý, když předchůdcem seriálu byly filmy :)
Romix napsal(a):
Protože v seznamu, co tu k tomu někdo dělal, ten seriál uvedený není a já si prostě nebyl jistý, když předchůdcem seriálu byly filmy :)
Ani loni ty seznamy nebyly kompletní. Jsou to prostě jen nápady pro lidi, co vůbec neví, ale ne závazné seznamy.