Diskuzní fórum

Výzva 2019

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
8. 2. 2019 / 19:40:33 (před 5 roky)
on
andromache napsal(a):

Jo, duchařiny taky nemusím.. to už spíš přežiju vyvražďovačku :D. A vidíš, to jsem taky chtěla zkusit :D. Ale jak vidno, tak se tomu asi vyhnu a do seriálu s The v názvu dám radši The Last Kingdom :D. A nás :D? Zatím jste jenom dvě :D.

Hele, ale ono je to jinak fakt dobrý. Jsem sice teprve za půlkou, ale ty nervy za to normálně stojí ;) A zatím jsem ani neměla noční můru, takže... Ještě to nezavrhuj.
Noo, však two's company ;P

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 2. 2019 / 20:00:41 (před 5 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Hele, ale ono je to jinak fakt dobrý. Jsem sice teprve za půlkou, ale ty nervy za to normálně stojí ;) A zatím jsem ani neměla noční můru, takže... Ještě to nezavrhuj.
Noo, však two's company ;P

No já nevím, když mi někdo napíše, že po sledování filmu či seriálu musel spát s rožnutou lampičkou, tak mi to na klidu taky zrovna moc nepřidá :D. Ale nejsi jediná, kdo mě k tomu ukecává, takže... :). Hele, ale až tři už jsou dav :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
8. 2. 2019 / 21:45:14 (před 5 roky)
off

řeší se to tu tak dlouho, že už mě to normálně taky začlo zajímat :D :D takže jsme 3! :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
andromache
8. 2. 2019 / 23:36:01 (před 5 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

řeší se to tu tak dlouho, že už mě to normálně taky začlo zajímat :D :D takže jsme 3! :D

Oh my god, co nezpůsobí jedna nevinná poznámka :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
IrmaVep
9. 2. 2019 / 11:39:20 (před 5 roky)
on
andromache napsal(a):

Oh my god, co nezpůsobí jedna nevinná poznámka :D.

Yessss! :P

andromache
9. 2. 2019 / 14:45:58 (před 5 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Yessss! :P

A to mám chápat jak jako :D?

IrmaVep
9. 2. 2019 / 15:43:40 (před 5 roky)
on
andromache napsal(a):

A to mám chápat jak jako :D?

To je můj vítězný pokřik přece. Jsem věděla, že se někdo další brzy ozve do třetice ;D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
9. 2. 2019 / 15:51:42 (před 5 roky)
off

Tak jako zůstat u poznámky, tak z toho asi není nic, ale v momentě, kdy jste tu začaly komplikovaně vymýšlet, jak si to dáte vědět, jako kdyby to bylo tajemství, které nemůžeš prostě napsat...

andromache
9. 2. 2019 / 16:00:04 (před 5 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

To je můj vítězný pokřik přece. Jsem věděla, že se někdo další brzy ozve do třetice ;D

Ach táák :D :D. Děti děti :D.

ševča napsal(a):

Tak jako zůstat u poznámky, tak z toho asi není nic, ale v momentě, kdy jste tu začaly komplikovaně vymýšlet, jak si to dáte vědět, jako kdyby to bylo tajemství, které nemůžeš prostě napsat...

Jako ono to bylo spíš o tom, aby s tím tady nijak nezavazela, že na to nikdo jiný není zvědavej :D. Já netušila, v co se to zvrhne a že některým ta zvědavost nedá spát :D.

muxie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
9. 2. 2019 / 16:53:06 (před 5 roky)
off
andromache napsal(a):

Jako ono to bylo spíš o tom, aby s tím tady nijak nezavazela, že na to nikdo jiný není zvědavej :D. Já netušila, v co se to zvrhne a že některým ta zvědavost nedá spát :D.

Tak už mám to prosím pověz. Prosím, prosím. :D