Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
andromache napsal(a):
Jo, duchařiny taky nemusím.. to už spíš přežiju vyvražďovačku :D. A vidíš, to jsem taky chtěla zkusit :D. Ale jak vidno, tak se tomu asi vyhnu a do seriálu s The v názvu dám radši The Last Kingdom :D. A nás :D? Zatím jste jenom dvě :D.
Hele, ale ono je to jinak fakt dobrý. Jsem sice teprve za půlkou, ale ty nervy za to normálně stojí ;) A zatím jsem ani neměla noční můru, takže... Ještě to nezavrhuj.
Noo, však two's company ;P
IrmaVep napsal(a):
Hele, ale ono je to jinak fakt dobrý. Jsem sice teprve za půlkou, ale ty nervy za to normálně stojí ;) A zatím jsem ani neměla noční můru, takže... Ještě to nezavrhuj.
Noo, však two's company ;P
No já nevím, když mi někdo napíše, že po sledování filmu či seriálu musel spát s rožnutou lampičkou, tak mi to na klidu taky zrovna moc nepřidá :D. Ale nejsi jediná, kdo mě k tomu ukecává, takže... :). Hele, ale až tři už jsou dav :D.
řeší se to tu tak dlouho, že už mě to normálně taky začlo zajímat :D :D takže jsme 3! :D
Olivia Caroline Jones napsal(a):
řeší se to tu tak dlouho, že už mě to normálně taky začlo zajímat :D :D takže jsme 3! :D
Oh my god, co nezpůsobí jedna nevinná poznámka :D.
andromache napsal(a):
Oh my god, co nezpůsobí jedna nevinná poznámka :D.
Yessss! :P
IrmaVep napsal(a):
Yessss! :P
A to mám chápat jak jako :D?
andromache napsal(a):
A to mám chápat jak jako :D?
To je můj vítězný pokřik přece. Jsem věděla, že se někdo další brzy ozve do třetice ;D
Tak jako zůstat u poznámky, tak z toho asi není nic, ale v momentě, kdy jste tu začaly komplikovaně vymýšlet, jak si to dáte vědět, jako kdyby to bylo tajemství, které nemůžeš prostě napsat...
IrmaVep napsal(a):
To je můj vítězný pokřik přece. Jsem věděla, že se někdo další brzy ozve do třetice ;D
Ach táák :D :D. Děti děti :D.
ševča napsal(a):
Tak jako zůstat u poznámky, tak z toho asi není nic, ale v momentě, kdy jste tu začaly komplikovaně vymýšlet, jak si to dáte vědět, jako kdyby to bylo tajemství, které nemůžeš prostě napsat...
Jako ono to bylo spíš o tom, aby s tím tady nijak nezavazela, že na to nikdo jiný není zvědavej :D. Já netušila, v co se to zvrhne a že některým ta zvědavost nedá spát :D.
andromache napsal(a):
Jako ono to bylo spíš o tom, aby s tím tady nijak nezavazela, že na to nikdo jiný není zvědavej :D. Já netušila, v co se to zvrhne a že některým ta zvědavost nedá spát :D.
Tak už mám to prosím pověz. Prosím, prosím. :D