Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
andromache napsal(a):
Jako ono to bylo spíš o tom, aby s tím tady nijak nezavazela, že na to nikdo jiný není zvědavej :D. Já netušila, v co se to zvrhne a že některým ta zvědavost nedá spát :D.
podle mě tady teď zavázíme víc, než kdybys to předtím prostě rovnou napsala :D :D
Olivia Caroline Jones napsal(a):
podle mě tady teď zavázíme víc, než kdybys to předtím prostě rovnou napsala :D :D
Jak říkám, byla to jenom poznámka, která tu měla zapadnout :D. Netušila jsem, že to tady rozjede takovou diskusi :D.
andromache napsal(a):
Jak říkám, byla to jenom poznámka, která tu měla zapadnout :D. Netušila jsem, že to tady rozjede takovou diskusi :D.
Děláš, jako kdybys tu byla první den. :D
ševča napsal(a):
Děláš, jako kdybys tu byla první den. :D
No jo, ale se zvědavými uživateli zrovna moc zkušeností nemám aby bylo jasno :D :D.
andromache napsal(a):
No jo, ale se zvědavými uživateli zrovna moc zkušeností nemám aby bylo jasno :D :D.
A nechceš jim to třeba konečně říct? Já se totiž jinak i vsadím, že tady s tím zaplníte ještě pár stránek diskuze :D
Romix napsal(a):
A nechceš jim to třeba konečně říct? Já se totiž jinak i vsadím, že tady s tím zaplníte ještě pár stránek diskuze :D
taky jsem pořád čekala, že to teda konečně prozradí, ať je klid :D ale dělá z toho takovou kovbojku, až mě to přestalo zajímat :D :D
a normální téma: poraďte mi někdo nějaký pěkný seriál na K :-)
ševča napsal(a):
Kitchen Confidental?
nevypadá to úplně marně, ale nemáš, nebo kdokoliv jiný, i něco nového/novějšího? :-)
Tak abyste mi přestali nadávat, že z toho tady dělám takovou kovbojku tak...
Mým aktuálním těžkým crushem je tahle překrásná ženská :):
1
2
3
Stačí :D?
Olivia Caroline Jones napsal(a):
a normální téma: poraďte mi někdo nějaký pěkný seriál na K :-)
Killjoys, Knick The, Krypton, Killing Eve