Diskuzní fórum

Výzva 2019

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
11. 2. 2019 / 11:57:01 (před 5 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

nevypadá to úplně marně, ale nemáš, nebo kdokoliv jiný, i něco nového/novějšího? :-)

Včera jsem se dodívala na jeden seriál, tak ho plánuju nahradit korejským Kingdom. Normálně korejské nedoporučuju, protože vím, že nás je sleduje menšina, ale tohle si získalo celkem pozornost i u jinak čistě angloamerických fanoušků, dokonce to jedno dobu viselo v boxu seriálů s nejvyšším potenciálem. Dokonce to dostalo 2. řadu, což Korejci fakt dělají zřídka.
Původně jsem ho ale nenapsala, protože jsem ho ještě neviděla a protože ses ptala na pěkný. Já tomu ale věřím, po The Treacherous jsem se stejně chtěla podívat na něco novějšího s Ju Ji Hoonem.

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 2. 2019 / 14:51:40 (před 5 roky)
off
ševča napsal(a):

Včera jsem se dodívala na jeden seriál, tak ho plánuju nahradit korejským Kingdom. Normálně korejské nedoporučuju, protože vím, že nás je sleduje menšina, ale tohle si získalo celkem pozornost i u jinak čistě angloamerických fanoušků, dokonce to jedno dobu viselo v boxu seriálů s nejvyšším potenciálem. Dokonce to dostalo 2. řadu, což Korejci fakt dělají zřídka.
Původně jsem ho ale nenapsala, protože jsem ho ještě neviděla a protože ses ptala na pěkný. Já tomu ale věřím, po The Treacherous jsem se stejně chtěla podívat na něco novějšího s Ju Ji Hoonem.

zrovna dneska jsem o Kingdom četla :D ale to u mě neklapne, ne kvůli tomu, že to je korejské, ale kvůli tomu, o čem to je :-) to by mě nebavilo od jakýchkoliv tvůrců , ale moc děkuju za rady! buď zkusím ten Kitchen Confidental nebo něco, co mi poradila andromache , díky moc:-)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Exredaktorka
11. 2. 2019 / 15:26:57 (před 5 roky)
off

zrovna dneska jsem o Kingdom četla :D ale to u mě neklapne, ne kvůli tomu, že to je korejské, ale kvůli tomu, o čem to je :-) to by mě nebavilo od jakýchkoliv tvůrců , ale moc děkuju za rady! buď zkusím ten Kitchen Confidental nebo něco, co mi poradila andromache , díky moc:-)

No já říkala, že pěkný asi nebude.

Jak to tu čtu, neměla by příští rok být výzva na písmena v abecedě? :D

Lixandra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
11. 2. 2019 / 20:34:19 (před 5 roky)
off

taky jsem pořád čekala, že to teda konečně prozradí, ať je klid :D ale dělá z toho takovou kovbojku, až mě to přestalo zajímat :D :D

a normální téma: poraďte mi někdo nějaký pěkný seriál na K :-)

Přidávám seriály na K, jen teda názvy jsou na K v češtině, snad je to Ok.
Intelligence (Kyberagent), Blood ties (Krevní pouta), The Librarians (Knihovníci)

That's all.
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
27. 2. 2019 / 17:11:23 (před 5 roky)
off

Počítá se Whiskey Cavalier jako název postavy?

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
27. 2. 2019 / 17:20:47 (před 5 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Počítá se Whiskey Cavalier jako název postavy?

Taky jsem nad tím přemýšlel a bylo by to fajn. No co, přinejhorším mrkneme na něco jiného.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
27. 2. 2019 / 17:29:53 (před 5 roky)
off
jesmot napsal(a):

Taky jsem nad tím přemýšlel a bylo by to fajn. No co, přinejhorším mrkneme na něco jiného.

Dokud to Fruiko nezavrhne tak si to tam nechám! :D

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Exredaktorka
27. 2. 2019 / 18:41:27 (před 5 roky)
off

Když budeme doslovní, tak bych řekla, že ne. Je tam totiž jméno a to je spíš přezdívka (krycí jméno, já vím, ale významově).

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
27. 2. 2019 / 18:52:26 (před 5 roky)
off

Je hodně velký svinstvo, když na čtyři výzvy použiju čtyři série Černý zmije? Technicky jde o jiný seriály, ale v podstatě je to jeden seriál. Zatím tam mám tři ze čtyř, ale nevím jak moc je to košer. :) Co myslíte? ;)

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Exredaktorka
28. 2. 2019 / 11:44:02 (před 5 roky)
off

To se najde tolik kategorií, do kterých to sedí, jo? :D A tak proč ne? Někde se ta hranice udělat musí. Samostatné profily to má...