Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
nevypadá to úplně marně, ale nemáš, nebo kdokoliv jiný, i něco nového/novějšího? :-)
Včera jsem se dodívala na jeden seriál, tak ho plánuju nahradit korejským Kingdom. Normálně korejské nedoporučuju, protože vím, že nás je sleduje menšina, ale tohle si získalo celkem pozornost i u jinak čistě angloamerických fanoušků, dokonce to jedno dobu viselo v boxu seriálů s nejvyšším potenciálem. Dokonce to dostalo 2. řadu, což Korejci fakt dělají zřídka.
Původně jsem ho ale nenapsala, protože jsem ho ještě neviděla a protože ses ptala na pěkný. Já tomu ale věřím, po The Treacherous jsem se stejně chtěla podívat na něco novějšího s Ju Ji Hoonem.
ševča napsal(a):
Včera jsem se dodívala na jeden seriál, tak ho plánuju nahradit korejským Kingdom. Normálně korejské nedoporučuju, protože vím, že nás je sleduje menšina, ale tohle si získalo celkem pozornost i u jinak čistě angloamerických fanoušků, dokonce to jedno dobu viselo v boxu seriálů s nejvyšším potenciálem. Dokonce to dostalo 2. řadu, což Korejci fakt dělají zřídka.
Původně jsem ho ale nenapsala, protože jsem ho ještě neviděla a protože ses ptala na pěkný. Já tomu ale věřím, po The Treacherous jsem se stejně chtěla podívat na něco novějšího s Ju Ji Hoonem.
zrovna dneska jsem o Kingdom četla :D ale to u mě neklapne, ne kvůli tomu, že to je korejské, ale kvůli tomu, o čem to je :-) to by mě nebavilo od jakýchkoliv tvůrců , ale moc děkuju za rady! buď zkusím ten Kitchen Confidental nebo něco, co mi poradila andromache , díky moc:-)
zrovna dneska jsem o Kingdom četla :D ale to u mě neklapne, ne kvůli tomu, že to je korejské, ale kvůli tomu, o čem to je :-) to by mě nebavilo od jakýchkoliv tvůrců , ale moc děkuju za rady! buď zkusím ten Kitchen Confidental nebo něco, co mi poradila andromache , díky moc:-)
No já říkala, že pěkný asi nebude.
Jak to tu čtu, neměla by příští rok být výzva na písmena v abecedě? :D
taky jsem pořád čekala, že to teda konečně prozradí, ať je klid :D ale dělá z toho takovou kovbojku, až mě to přestalo zajímat :D :D
a normální téma: poraďte mi někdo nějaký pěkný seriál na K :-)
Přidávám seriály na K, jen teda názvy jsou na K v češtině, snad je to Ok.
Intelligence (Kyberagent), Blood ties (Krevní pouta), The Librarians (Knihovníci)
Počítá se Whiskey Cavalier jako název postavy?
Micuda98 napsal(a):
Počítá se Whiskey Cavalier jako název postavy?
Taky jsem nad tím přemýšlel a bylo by to fajn. No co, přinejhorším mrkneme na něco jiného.
jesmot napsal(a):
Taky jsem nad tím přemýšlel a bylo by to fajn. No co, přinejhorším mrkneme na něco jiného.
Dokud to Fruiko nezavrhne tak si to tam nechám! :D
Když budeme doslovní, tak bych řekla, že ne. Je tam totiž jméno a to je spíš přezdívka (krycí jméno, já vím, ale významově).
Je hodně velký svinstvo, když na čtyři výzvy použiju čtyři série Černý zmije? Technicky jde o jiný seriály, ale v podstatě je to jeden seriál. Zatím tam mám tři ze čtyř, ale nevím jak moc je to košer. :) Co myslíte? ;)
To se najde tolik kategorií, do kterých to sedí, jo? :D A tak proč ne? Někde se ta hranice udělat musí. Samostatné profily to má...