Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
To se najde tolik kategorií, do kterých to sedí, jo? :D A tak proč ne? Někde se ta hranice udělat musí. Samostatné profily to má...
Najde, sedí. :D Číslovka, barva, jméno postavy a britský.. :D
Mám menší dilema s tímto: Pilot seriálu, jehož název začíná na stejné písmeno jako tvoje jméno. Je to myšleno, jako naše jméno nebo nick? Minulý rok byl nick, tak proto se ptám.
Case*Wawe*Make napsal(a):
Mám menší dilema s tímto: Pilot seriálu, jehož název začíná na stejné písmeno jako tvoje jméno. Je to myšleno, jako naše jméno nebo nick? Minulý rok byl nick, tak proto se ptám.
Myslím, že jsem to tu už jednou vysvětlovala, ale klidně znova:
Myslím, že když byl nick minulý rok, tak letos jde fakt o tvoje skutečné křestní jméno ;). Aspoň já se podle toho zařídila.
Mám otázočku... m.abrams vo svojom zozname Pilot rebootu, remaku či revivalu (vďaka ti za tieto zoznamy! ) uvádza ako možnosť aj Gilmore Girls... a ja som si spomenula, že som vlastne ešte nevidela tú sériu "po rokoch", čo je asi brané ako revival... čiže by sa mi to rátalo ako pilot? Pilot pôvodného seriálu som samozrejme videla kedysi pradávno...
Hydra Foy napsal(a):
Mám otázočku... m.abrams vo svojom zozname Pilot rebootu, remaku či revivalu (vďaka ti za tieto zoznamy! ) uvádza ako možnosť aj Gilmore Girls... a ja som si spomenula, že som vlastne ešte nevidela tú sériu "po rokoch", čo je asi brané ako revival... čiže by sa mi to rátalo ako pilot? Pilot pôvodného seriálu som samozrejme videla kedysi pradávno...
To si nemyslím, tady se ta nová řada počítá jako osmá. Pilot je pilot, tudíž díl s01e01.
To by ten seriál musel mít zvláštní profil, což zrovna Gilmorky nemají.
Hydra Foy napsal(a):
Tohle už se jednou řešilo a normálně se počítá i revival, který nemá vlastní profil (Gilmore Girls, Will a Grace, Roseanne, Twin Peaks, Akta X, Prison Break...), takže není potřeba znovu odškrtávat původní pilot.
Patri serial The Last Kingdom do Pilot seriálu, který se přesunul na jinou stanici ? Pokial viem tak 2.serie vysiela BBC a 3.seriu vysielal Netflix.
Mozem tento serial zaradit do hore uvedene skupiny,ked som prve 2.serie videl pred rokmi a 3.seriu som videl tento rok ?
Zajímalo by mě, jak je to se seriály, které mají u země původu Velká Británie/USA, Velká Británie/Německo atd. Počítají se do britských seriálů, nebo to chce najít nějaký čistě britský?
hiro666 napsal(a):
Patri serial The Last Kingdom do Pilot seriálu, který se přesunul na jinou stanici ? Pokial viem tak 2.serie vysiela BBC a 3.seriu vysielal Netflix.
Mozem tento serial zaradit do hore uvedene skupiny,ked som prve 2.serie videl pred rokmi a 3.seriu som videl tento rok ?
Určitě tam patří, ale pokud jsi viděl pilot už před lety, tak se to asi nepočítá jako splněná.