Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seriály: V létě 2018 jsem napsal dva požadavky na doplnění seriálu a přiložil jsem synopse (které byly nakonec nahrazeny jiným textem). Předpokládal jsem, že tím urychlím jejich přidání (viz text u dialogu na WEBu SZ: "napíšu vám i obsah (urychlí přidání)". La.Volpe (děkuji) je prakticky obratem založil (objevilo se "dělá na tom La.Vope) a potom trvalo doslova půl roku(!), než byly seriály schváleny/přidány (v roce 2019). Pokud jsem pochopil správně, tak musí založený seriál ještě schválit někdo další. Proč to ale trvalo půl roku?
Vkládání titulků (resp. chválení vložených): Také nefunguje nejrychleji. Je to značně otravná činnost (vyplnit všechna data do formuláře je zdlouhavé) a tak by člověk alespoň chtěl vidět, že jsou titulky uvedeny u seriálu (nebo neschváleny). Bohužel je doba natolik dlouhá, že "vkladatel" dávno zapomene, k čemu titulky vložil a tak se ani nemůže přesvědčit o tom, že udělal něco prospěšného (nebo ne). Je to skutečně značně demotivující.
Když se tam objeví, dělá na tom xxx, tak to nutně neznamená, že už tu ten seriál založil, jde spíše o takové zamluvení, že on/ona tu má zájem o založení tohoto seriálu, tak tímhle dá najevo:„Já se o to postarám".