Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dievčatá založila som túto novú tému, aby sme si tu mohli písať o nových seriáloch, filmoch a hercoch, ktorých poznáme zo seriálov, ktoré boli vysielané v našich televíziach, alebo ktoré poznáte z internetu a pod.
též koukám na turecké seriály a spousta seriálů tu není a chybí mi i doplnění herců. Jako novinka je např.doğduğun ev kaderindir s Demet Ozdemir, a bohužel jsem ho tu stále nenašla....tak snad někdy.
verarenak napsal(a):
též koukám na turecké seriály a spousta seriálů tu není a chybí mi i doplnění herců. Jako novinka je např.doğduğun ev kaderindir s Demet Ozdemir, a bohužel jsem ho tu stále nenašla....tak snad někdy.
Tak hned do požadavků. :-)
Já už mám shlédnutých 10 tureckých seriálů, všechny ohodnocené a přidaný k nim i názor. Některé jsou velmi povedené, některé jen průměrné a jiné strašná slátanina. Rozhodně je nepaušalizuji a nesoudím jedním metrem, ke každému přistupuji individuálně. Za jednoznačně nejlepší považuji Kızım (na Slovensku známý jako Moja malá princezná), ten je vskutku bezkonkurenční a myslím, že žádný jiný turecký seriál jej alespoň u mě nepřekoná. Za vcelku průměrné a koukatelné považuji seriály Láska na druhý pokus, Matky a dcéry, Moc osudu, Sila ženy i Velkolepé století (přestože tento seriál na mě působí velmi depresivně).