Diskuzní fórum

Titulky k celé serii nejdou stáhnout najednou, ale jen per partes - Error 404

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
21. 4. 2019 / 00:12:51 (před 5 roky)
off

Např. u seriálu Salvation se při pokusu o stažení titulků k celé S02 objeví Error 404, jednotlivé titulky z S02 přitom stahovat jdou. Titulky k S01 se dají stahovat jak per partes, tak i vcelku.

Tento problém nevidím poprvé, vyskytl se občas u různých seriálů...

Zkusím tam uploadnout CZ subs (k těm SK, co nejdou stáhnout najednou) a uvidíme, co to po schválení udělá :-)

Chybný nadpis předchozího tematu/příspěvku nešel korigovat, a proto jsem příspěvek odstranil. Tema ale zůstalo i po odstranění příspěvku (jediného). Prosím o jeho odstranění. Děkuji.

EDIT: Po přidání titulků (resp. po schválení nově přidaných) problém zmizel. Faktem ale je, že jsem jej zaregistroval vícekrát u jiných seriálů. Je to systémový problém.

EDIT 2: Voilà, mám to. S02 má 13 dílů, SK titulků bylo ke 12 ep., po uploadu CZ jsou ke všem 13 ep. Volba je "STÁHNOUT CELOU SERII", takže když nejsou díly ke všem ep., tak to hodí Error 404. To je ale velmi matoucí, stačilo volbu nazvat "STÁHNOUT TITULKY K SERII" a odstranit podmínku pro download, že musí být titulky ke každému dílu.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 3x | Naposledy: 21. 4. 2019 / 00:33:52