Diskuzní fórum

Maraton serálů

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

DannyLady
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 7. 2019 / 12:11:58 (před 5 roky)
off

Už nějakou dobu přemýšlím, že mi u seriálů (potažmo ve watchlistu) chybí další oddělení (zamilované, oblíbené, ignorované) něco jako seriálové maratony. Každý určitě někdy kouká na maraton svého oblíbeného seriálu, a pokud je to seriál o několika sériích, vždy si musím zrušit všechna udělená hodnocení epizodám, aby se mi seriál mohl vrátit do watchlistu. Líbila by se mi nějaká funkce na re-watch seriálu. Nejsem si jistá, ale myslím, že toto rušení hodnocení a znovu-udělování hodnocení mi i trochu zkresluje statistiky.

DannyLady
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
1. 7. 2019 / 13:44:04 (před 5 roky)
off
DannyLady napsal(a):

Už nějakou dobu přemýšlím, že mi u seriálů (potažmo ve watchlistu) chybí další oddělení (zamilované, oblíbené, ignorované) něco jako seriálové maratony. Každý určitě někdy kouká na maraton svého oblíbeného seriálu, a pokud je to seriál o několika sériích, vždy si musím zrušit všechna udělená hodnocení epizodám, aby se mi seriál mohl vrátit do watchlistu. Líbila by se mi nějaká funkce na re-watch seriálu. Nejsem si jistá, ale myslím, že toto rušení hodnocení a znovu-udělování hodnocení mi i trochu zkresluje statistiky.

Stáhni si aplikaci TV TIME, nemáš zač

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 7. 2019 / 20:03:56 (před 5 roky)
off
DannyLady napsal(a):

V epizodách je možnost resetovat hodnocení, přičemž, aspoň mám ten dojem, epizody zůstávají mezi odsledovanými a načítají se znovu.