Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, dá se nějak nastavit, když neuvidím nějakou epizodu, ale někdy bych se na ni ráda v budoucnu podívala? Našla jsem jen nastavení poslední zhlédnuté epizody. Pokud to jde někde nastavit, objeví se mi pak třeba ta konkrétní epizoda v kalendáři, až bude v TV? Předem děkuji za odpověď.
HankaK napsal(a):
Ahoj, dá se nějak nastavit, když neuvidím nějakou epizodu, ale někdy bych se na ni ráda v budoucnu podívala? Našla jsem jen nastavení poslední zhlédnuté epizody. Pokud to jde někde nastavit, objeví se mi pak třeba ta konkrétní epizoda v kalendáři, až bude v TV? Předem děkuji za odpověď.
Můžeš epizodu tzv. ignorovat, takže není považována za viděnou, přičemž si ignorované v seznamu epizod vyjet můžeš, ale vzhledem k tomu, že tu uvádíme pouze data premiér, ne repríz, tak nevím, jak by ti to při nich mohlo vyskočit. Představ si ten objem dat, když takoví Přátelé se vysílají už 20 let furt dokola a Nova je vysílá ve 3 reprízách denně.
Díky za odpověď.