Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ani ne dva měsíce od spuštění jsme se dostali na 1000 návštěvníků za den (no možná to byla vyjímka způsobená zvýšeným zájmem od Dr. House a Heroes, ale i tak to potěší).
Díky všm, kteří na serialzone usilovně pracují a i těm co přináší podnětné návrhy. Snažíme se je postupně řešit a zpracovávat.
Doufejme, že brzy budeme slavit 10 000 návštěvníků za den. ;-)
No tak ja bych navstevnost asi vubec neresil, dokud nepojedeme ve "full verzi"... pak se teprve rozjede poradna propagace a to teprve bude navstevnost ;)
Fruiko napsal(a):
Ani ne dva měsíce od spuštění jsme se dostali na 1000 návštěvníků za den (no možná to byla vyjímka způsobená zvýšeným zájmem od Dr. House a Heroes, ale i tak to potěší).
Ještě pár přístupů a i dnes máme litr, to nebude náhoda...
scr00chy napsal(a):
No tak ja bych navstevnost asi vubec neresil, dokud nepojedeme ve "full verzi"... pak se teprve rozjede poradna propagace a to teprve bude navstevnost ;)
jojo, to bude návštěvnost... ale i ten lit je slušněj, právě taky kvůli tomu, že neběžela žádná masivní kampaň.
no ja treba o serialzone skoro nikomu nerikam, protoze tak nejak mi jeste porad neprijde dostatecne pripravena na 100% provoz, a tak mi pripada zbytecny sem lakat lidi na nehotovej produkt...
scr00chy napsal(a):
no ja treba o serialzone skoro nikomu nerikam, protoze tak nejak mi jeste porad neprijde dostatecne pripravena na 100% provoz, a tak mi pripada zbytecny sem lakat lidi na nehotovej produkt...
Možná právě hodně přístupů donutí Fruika zrychlit krok v programování dalších potřebných "udělátek" ;-)
Edit: to jsem ale jednou zase napsal hovadinu:-D
Tak Vám gratuluji a snad těch návštěv bude čím dál více.
Moc gratuluji a držím palce, ať je návštěvníků víc a víc a víc... :-)
My man, that´s awesome. Doufám že to bude furt narůstat.
Tak přeju ať maj tyhle stránky aspoň takovou úspěšnoust jako kfilmu.net
Tak jaká je nynější návštěvnost? Co jsem koukal, tak přes tisicovku se dostaneme každej den, ale přesný čísla nemám.
EDIT: tam mám, jsme na 1235.16/den, pokud toplist nelže.