Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
weri napsal(a):
Tak jaká je nynější návštěvnost? Co jsem koukal, tak přes tisicovku se dostaneme každej den, ale přesný čísla nemám.
EDIT: tam mám, jsme na 1235.16/den, pokud toplist nelže.
Tak to Vám chválím.
weri napsal(a):
Tak jaká je nynější návštěvnost? Co jsem koukal, tak přes tisicovku se dostaneme každej den, ale přesný čísla nemám.
EDIT: tam mám, jsme na 1235.16/den, pokud toplist nelže.
K tomu sedí jen jedno slovo: WOW!
DarK napsal(a):
K tomu sedí jen jedno slovo: WOW!
naprosto souhlasím...jen tak dál...
184268 napsal(a):
naprosto souhlasím...jen tak dál...
Ale je vidět, že se moc nesnažíte návštěvnost zvednou (dělat reklamu mezi kamarády, známými, atd), protože návštěvnost klesla na průměrných 1218.14 lidí/den, to je o 17 a dvě setiny (tj. cca půlka ruky se 4 prsty) lidí méně ;-)
když někdo mluví o seriálu , hned mu doporusim tuhle webstránku...
Tyhle stránky sou super, jen tak dál. Sice sem je ještě nikomu nedoporučila, ale určitě to napravím :)
Verik napsal(a):
Tyhle stránky sou super, jen tak dál. Sice sem je ještě nikomu nedoporučila, ale určitě to napravím :)
Tak napravujte a šiřte odkazy a doporučení po celém světe. Jak už někdo podotkl, tak se dnes zaregistroval uživatel s pořadovým číslem 1000. Když vezmeme v úvahu průměrnou návštěvnost 1282.20 lidí/den, tak sakra velkou část tvoří neregistrovaní... proto se zmiňte o tomhle webu kamarádům, kteří se zajímají o seriály, protože se z nich pak velice snadno stanou "stálí zákazníci"=závisláci ;-)