Diskuzní fórum

Počet přihlášení za sebou

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

MrsAllen
Redaktor | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 8. 2019 / 14:16:33 (před 5 roky)
off

Taky by se mi libilo kdyby někde(napr na profilu) bylo vidět kolik dni za sebou mám za sebou.
Nasla jsem jen cca poslednich 10 přihlášení. Jestli tato moznost je, tak se omlouvám.

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
24. 8. 2019 / 14:25:59 (před 5 roky)
off
anezka04 napsal(a):

Taky by se mi libilo kdyby někde(napr na profilu) bylo vidět kolik dni za sebou mám za sebou.
Nasla jsem jen cca poslednich 10 přihlášení. Jestli tato moznost je, tak se omlouvám.

V nastaveniach tvojho profilu je úplne spodná kolónka Historie přihlášení. Tam máš zoznam kedy o koľkej a ako dlho si bola prihlásená. Ale nejde to ďaleko do histórie, tak neviem, či ti to pomôže. To, koľko dní v kuse sa prihlasuješ ti vypisuje vždy pri prvom prihlásení dňa. Dole ti vybehne zelená lišta s oznámením, že koľké prihlásenie v rade to je.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
MrsAllen
Redaktor | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 8. 2019 / 14:56:36 (před 5 roky)
off
phoboska napsal(a):

V nastaveniach tvojho profilu je úplne spodná kolónka Historie přihlášení. Tam máš zoznam kedy o koľkej a ako dlho si bola prihlásená. Ale nejde to ďaleko do histórie, tak neviem, či ti to pomôže. To, koľko dní v kuse sa prihlasuješ ti vypisuje vždy pri prvom prihlásení dňa. Dole ti vybehne zelená lišta s oznámením, že koľké prihlásenie v rade to je.

Ano,to jak to nejde daleko do historie jsem našla,ale zelena lišta pri každým přihlášení mi teda nevybíhá.

misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
26. 12. 2019 / 01:10:27 (před 4 roky)
off

Prosím Vás, nehnevajte sa, ale fakt by nebola možnosť mať niejakého žolíka ak človek vynechá jeden deň? Nič v zlom, ale ak ste niekde v prdeli, alebo ako ja dnes čo robim na 12hod smeny, potom mám veľmi rýchlo rodinné povinnosti a o 1 hod miniem svoje prihlásenie tak prísť o celu sériu je fakt ťažko demotivujúce. Normálne to už vidím tak že asi fakt zruším celé konto. ničí ma to. Teraz sa mi to síce stalo po cca 49 dňoch, ale už sa mi to stalo aj po 268dňoch a je to fakt FRUSTRUJÚCE. Bol by to fakt taký problém. Kurva, niekedy som na SZ aj 15-20x za deň a to neberiete do úvahy, ale raz človek vynechá a zas od začiatku. Všetko dobré

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
26. 12. 2019 / 08:26:50 (před 4 roky)
off
misiacik0308 napsal(a):

Prosím Vás, nehnevajte sa, ale fakt by nebola možnosť mať niejakého žolíka ak človek vynechá jeden deň? Nič v zlom, ale ak ste niekde v prdeli, alebo ako ja dnes čo robim na 12hod smeny, potom mám veľmi rýchlo rodinné povinnosti a o 1 hod miniem svoje prihlásenie tak prísť o celu sériu je fakt ťažko demotivujúce. Normálne to už vidím tak že asi fakt zruším celé konto. ničí ma to. Teraz sa mi to síce stalo po cca 49 dňoch, ale už sa mi to stalo aj po 268dňoch a je to fakt FRUSTRUJÚCE. Bol by to fakt taký problém. Kurva, niekedy som na SZ aj 15-20x za deň a to neberiete do úvahy, ale raz človek vynechá a zas od začiatku. Všetko dobré

Vyhrožovat zrušením účtu kvůli vlastní nepozornosti je poněkud teatrální, nemyslíš? Mně se povedlo vynechat 1 den po cca 2000 přihlášeních. To bylo k vzteku, ale nezhroutila jsem se z toho.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
26. 12. 2019 / 10:46:24 (před 4 roky)
off

Tvl, já se zapomněl letos o Velikonocích jeden den přihlásit, přišel jsem tak o řadu asi přes 2700 přihlášení, což jsem si budoval několik let, a tady má někdo problém, že přišel jednou o 260 a podruhé o 50 přihlášení. Se poseru...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
26. 12. 2019 / 10:55:28 (před 4 roky)
off

Taky jsem kvůli plánované údržbě přišel o asi 2000 dlouhou linii. Mohlo by se to vyzkoušet.

ČSFD.cz je odpad
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
26. 12. 2019 / 16:24:34 (před 4 roky)
off
Furiant napsal(a):

Tvl, já se zapomněl letos o Velikonocích jeden den přihlásit, přišel jsem tak o řadu asi přes 2700 přihlášení, což jsem si budoval několik let, a tady má někdo problém, že přišel jednou o 260 a podruhé o 50 přihlášení. Se poseru...

Ja som tak pred mesiacom prisla o vyse 1800, som si mlátila hlavu, ale co narobis, zacinam odznovu. 54 monentalne :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
26. 12. 2019 / 17:38:08 (před 4 roky)
off

Já ani netuším kolikáté přihlášení mám :D tím, že mám SZ otevřeno pořád na mobilu, tabletu, ntb i pc tak ve většině případů vidím jen zelenou lištu s Vítej :D a když se zadaří, tak jednou za uherský rok stihnu kolik kreditů dostávám :D teď mám dojem, že jsem si všimla 3 :D Vím, že mám něco přes 150, ale kolik přesně? To nevím :( Obdivuji svoje kolegy a kolegyně, kteří mají kolem 2000 přihlášení. Vám opravdu tleskám a doufám, že někdy v budoucnu budu tímto počtem taky poctěna :)

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
kate23
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
13. 7. 2020 / 00:23:47 (před 4 roky)
off

.....tak se mi na chvíli zastavilo srdce , po 2963 přihlášení v řadě jsem jednou zapomněla :-O už sem se těšila jak uvidím 3000 a udělám si screen, no tak za dalších 8 let....... škoda že už mě to při každém přihlášení nevítá, to mi dost chybí :-(

1/2
12