Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jsem se s dneškem i včerejškem pěkně potrapila, ale nakonec jsem na to přišla. Mimochodem na ten dnešní film sedí dva názvy, jsou v podstatě totožné :))
Můžu poprosit o nápovědu k dnešnímu a včerejšímu filmu? Seriály zvládám levou zadní, u filmů jsem jaksi pohořela :(
Edit: Už mám, díky za rady. Na tu dnešní jsem nakonec přišla sama, u včerejší jsem byla na půl cesty, ale bez nápovědy by mi asi výsledný film nedocvakl.
tak dnes neviem obe...prosim o napovedu
Prosím o nápovědu k seriálu.
Edit: Už mám, díky Andvejko17
To tu nikto s porozumením nečíta fórum ved tu je kopu nakopnutí k hádankám a tá s Fľašou je najkrajšia ukážka toho že skoro nikto tu nečíta poriadne fórum.
Poradil by někdo dnešní seriálovou hádanku? Lámu si s tím hlavu už od rána, ale nic mě nenapadá. Nakopne prosím někdo do zprávy? Díky moc. :)
edit: Vyřešeno, děkuji za nakopnutí. :)
Mohla bych poprosit o nápovědu k dnešnímu seriálu? Díky
12. den a zatím jsem nepotřeboval nápovědu. Asi léta praxe, protože nejsem normálně moc bystrej :D
atlas29 napsal(a):
To tu nikto s porozumením nečíta fórum ved tu je kopu nakopnutí k hádankám a tá s Fľašou je najkrajšia ukážka toho že skoro nikto tu nečíta poriadne fórum.
ano ano :-/ obzvlášť na dnešní a včerejší hádanky je tady indícií až dost :-D