Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2019

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

dominik3
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
12. 12. 2019 / 21:51:55 (před 4 roky)
off

poprosim pomoc s dnešnou aj včerajšiu, pls

Tinnie
Uživatel od první verze | Cool level: 24 | Alan Harper
12. 12. 2019 / 22:10:42 (před 4 roky)
off

Má niekto nápovedu na filmové hádanky č. 5 a 11? Myslela som, že časom mi do dopne, ale nejak sa nechytám, poprípade ma zasa mátajú nejaké české predložky

Zenithgirl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 12. 2019 / 22:17:18 (před 4 roky)
off
Syrestesia napsal(a):

Možná kdyby to srdce nevypadalo jako z Indiany Jonese a chrámu zkázy, hadači by se s tím tak netrápili. :) Navíc ten film není moc známý (aspoň já se o něm dozvěděla poprvé).

Díky, tohle fakt pomohlo

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 12. 2019 / 22:40:24 (před 4 roky)
off

moc, moc prosím o nakopnutí k dnešnímu seriálu a včerejšímu filmu... forum jsem pročetla, ale indicii jsem nenašla ani jednu - krom popiš co vidíš a já už podle mě ani nevím co vidím........ a je mooooc hodin :( prosím, prosím...

tak na seriál jsem nakonec přišla sama (asi se vyplatilo si napsat o nápovědu :D), včerejší film, ale pořád nevím :(

S láskou Tvá Teruška :)
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2019 / 22:43:16
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 12. 2019 / 22:41:14 (před 4 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Seriálové hádanky jsou zatím všechny šíleně jednoduché. Pár filmů mě hezky potrápilo. Dnešní film je fakt úplně hloupý. Sice jsem na to přišla, ale ty věci vedle srdce pořád nevypadají jako to, co to má být a to srdce je taky trošku přešlap. Úplně jsem z toho celá vytočená :D :D :D
Deaneira napsal(a):

Dobře já už začínám být nervózní kdy přijdou ty opravdu těžké hádanky, pořád stačí se jen třeba víc zamyslet jako u dnešního filmu :-), ale seriály jsou paráda

Teda ladies :D. Zrovna ta dnešní seriálová byla na mě neskutečně těžká :(. A rozhodně se modlím, aby už nic těžšího nepřišlo :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
LastGreyWolf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
12. 12. 2019 / 22:53:05 (před 4 roky)
off

Můžu poprosit o nakopnutí k dnešní seriálové? Doteď všechno nějak naskočilo během toho dne, ale tentokrát jsem ztracený :(

kripolik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 12. 2019 / 23:05:33 (před 4 roky)
off

Muzu poprosit o napovedu k poslednim dvoum filmovym hadankam? Jsem nejak ztracena :D

I'm a Whovian, and I'm proud of it. Fantastic! Allons-y! Geronimo! Shuttity up…up…up! :))
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2019 / 23:12:27
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 12. 2019 / 23:57:34 (před 4 roky)
off

Pomůže někdo z dnešní filmovou hádankou?

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Goldeenka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
12. 12. 2019 / 23:58:04 (před 4 roky)
off

Může mi prosím někdo poradit dnešní (12. 12.) film? Díky!

iPatt
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 12. 2019 / 00:01:22 (před 4 roky)
off

Tohle bylo legracni. Super!

“Why are all these people here? There are too many people on this earth. We need a new plague.”